Artikel top billede

Square køber fintech-virksomhed for over 180 milliarder kroner: Squares største nogensinde

Square er klar med omkring 29 milliarder dollar til opkøb af fintech-platform.

I en aktiehandel vurderet til op mod 29 milliarder dollar svarende til over 180 milliarder kroner er Square klar til at overtage det australske fintech-selskab Afterpay.

Det vil være det største opkøb for Square nogensinde.

Det skriver Wall Street Journal.

Afterpay står bag en platform, der især er kendt for mulighed for 'køb nu - betal senere'-service, der gør det muligt for kunderne at dele betalinger op i rater.

Kunderne betaler kun et gebyr, hvis de misser en automatisk betaling, en overtrædelse, der også låser deres konto, indtil saldoen er tilbagebetalt.

Australske Afterpay blev etableret i 2014 og har endnu ikke haft en positiv indtjening. Ifølge Square har Afterpay-platformen mere end 16 millioner kunder og en årlig omsætning på lidt under en milliard australske dollar svarende til 4,6 milliarder kroner.

Handlen forventes afsluttet i første kvartal af 2022.

Square- og Twitter-CEO Jack Dorsey mener, at Afterpay er bygget op efter mange af de sammen principper som Square.

"Vi har bygget vores forretning op for at gøre det finansielle system mere fair, tilgængeligt og inkluderende, og Afterpay har opbygget et pålideligt brand, der følger disse principper," lyder det fra Dorsey i en meddelelse.

Det er planen, at Afterpays services skal inkorporeres i Squares services som en ny finansieringsmulig.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere