Stort galleri:Tag med til kåringen af Årets CIO 2021 - og se hvordan Morten Holm Christiansen blev udnævnt

Artikel top billede

Digital chef hos Karnov bliver ny it-direktør for dansk onlinemedie

Det danske onlinemedie Altinget og Mandag Morgen har hentet ny it- og udviklingsdirektør fra Karnov Group. Den nye direktør skal udarbejde en ny digital strategi for mediet.

Nichlas Brødegaard Resch bliver ny it- og udviklingsdirektør for de danske onlinemedie Altinget og Mandag Morgen.

Den nye direktør kommer fra en stilling hos Karnov Group, hvor han har været head of digital innovation de seneste fem år, og tiltræder sit nye job i morgen onsdag.

"Altinget og Mandag Morgen er på en vækstrejse både i Danmark og Sverige. Ansættelsen af Nichlas Resch er et naturligt næste skridt i udviklingen af vores IT-arkitektur og digitale medieplatforme. Med ham får vi tilført kompetencer fra øverste hylde," siger administrerende direktør i Alrow Media Christoph Nørgaard, der ejer Altinget.

Nichlas Brødegaard Resch kommer blandt andet til at skulle udvikle en helt ny it-strategi for det danske medie, og sikre et stærkt udviklingsmiljø, lyder det efter ansættelsen af den nye it-direktør.

Det er en opgave, som den nye direktør naturligvis glæder sig over.

"Jeg er spændt på at starte hos Altinget og Mandag Morgen og har høje forventninger til de mål, som vi i fællesskab skal realisere. Jeg går ydmygt til opgaven og glæder mig til at forstå forretningen endnu dybere, sådan at investeringer i digitale løsninger rammer, hvor det skaber mest værdi," siger Nichlas Resch.

Ansættelsen af den nye direktør betyder også et farvel til den nuværende it-chef Michael Kellberg, der har været ansat siden Altinget blev stiftet for 21 år siden.

"Altinget ville ikke være, hvor det er i dag, uden Michael Kellberg, og derfor er vi også meget glade for, at han fortsat vil spille en central rolle i udviklingen af koncernens it-løsninger,” siger administrerende direktør Christoph Nørgaard.

Karnov Group har selv været igennem en støre digital omstilling i løbet af de kommende måneder. Computerworld har tidligere blandt andet fortalt om selskabets skifte til public cloud.
Premium
Kæmpe it-problemer i det danske skattevæsen: Har kun kortlagt it-beredskabet for syv ud af 230 it-systemer
Statsrevisorerne skyder en sønderlæmmende kritik af Skatteministeriets it-beredskab af sted. It-beredskabet for kritiske forretningsprocesser "er utilfredsstillende og utilstrækkeligt," lyder det. I værste fald kan det ende med, at staten ikke kan opkræve skatter og afgifter, udbetale løn, SU, sociale ydelser og pension.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Ryk VMware i skyen og kom videre på den digitale rejse
Det er blevet langt lettere at rykke dit VMware-miljø til Microsoft Azure – få den korte og præcise forklaring her.