Artikel top billede

Disney+ fordobler antallet af abonnenter på ét år: Haler ind på Netflix

På et år har streaming giganten Disney+ fordoblet antallet af abonnenter på platformen. Det betyder, at selskabet runder mere end 100 millioner brugere på verdensplan.

Streaminggiganten Disney+ runder 100 millioner brugere verden over.

Dermed har selskabet fordoblet antallet af brugere på platformen på bare et år. På samme tid sidste år havde platformen 57,5 millioner brugere, mens tallet nu lyder på 116 millioner.

Det viser selskabets seneste regnskab, skriver erhvervsmediet CNBC.

Selskabets mål er at lægge yderligere 100 millioner abonnenter oven i det nuværende antal. Dermed skal Disney ifølge sit eget mål ramme 260 millioner brugere inden 2024. Et mål analytikere mener er yderst realistisk.

Med de mere end 50 millioner nye brugere begynder Disney+ at hale ind på streaming giganten Netflix, der stadig er verdens største streamingtjeneste.

Der er dog et stykke vej op til nummer et endnu. Ifølge en opgørelse fra tjenesten Statista nåede Netflix 207 millioner brugere i første del af 2021.

Det store antal nye brugere hos Disney+ kan også aflæses i selskabets regnskab. Indtægterne for en enkelt bruger er dog faldet en smule fra 4,62 dollar per bruger til 4,16. Det er muligvis en del af forklaringen på den høje brugertilslutning.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan får CFOen og den it-ansvarlige hurtig og sikker viden på hånden

Som CFO og it- ansvarlig er automatisering og avanceret dataanalyse blevet en del af hverdagen. Både for at sikre acceleration af forretningskritiske processer men også for at sikre en opdateret og handlingsorienteret indsigt. Men hvordan får man fuldt overblik og udbytte af disse processer? Det sætter vi fokus på, med dette eksklusive roundtable-event.

07. marts 2024 | Læs mere


SAP Excellence Day 2024

Hvordan orkestrerer og opdeler du SAP-projekter, så det bliver muligt og realistisk at hjemtage gevinster langt hurtigere? Hvad er den mest effektive metodik, når man skal arbejde med no-code/low-code og Business Automation i SAP?

12. marts 2024 | Læs mere


Business Intelligence & Analytics Day

Gennem konkrete cases fra den virkelige verden giver vi dig også inspiration til, hvordan du i praksis graver efter – og finder - guldet i de stigende mængder data, din virksomhed producerer i bl.a. finans, drift, logistik og produktion. Samt hvordan du realiserer værdien af informationerne ved at indsamle, håndtere og analysere dem korrekt og systematisk.

14. marts 2024 | Læs mere