Artikel top billede

Disney forventer hård konkurrence på det danske streaming-marked: "Markedet er fyldt med konkurrenter"

Streamingmarkedet i Danmark er fyldt med konkurrenter, lyder det fra Disney, der lancerer streaming-tjenesten Disney+ på tirsdag.

Efter et længere tilløb sætter Disney på tirsdag strøm til selskabets nye streaming-tjeneste.

Men det bliver i et hårdt presset dansk marked, lyder det nu fra Disneys nordiske chef, der forventer markant konkurrence fra danske og udenlandske konkurrenter.

“Det vil tage tid at bygge Disney+ op, og at det er et marked, som er fyldt med konkurrenter, men som vi også forventer vil vokse i de kommende år. Det ser jeg helt klart som den største udfordring,” fortæller Hans van Rijn, landechef for Norden og Baltikum i The Walt Disney Company til Børsen.

I august ramte Disney+ 60,5 millioner brugere fordelt på 17 lande.

Læs mere her: Disney+ rammer million-milepæl: Lancerer endnu en streaming-tjeneste

Men selvom den nordiske Disney-chef mener, konkurrencen er hård i Danmark, så forventer han alligevel, at markedet endnu ikke er mættet.

Samtidig understreger han, at selvom selskabet har oplevet stor interesse fra forbrugerne allerede, så er det tirsdag, at det for alvor skal vise sig, hvordan danskerne tager imod Disney+.

Prisen for den nye abonnementstjeneste lyder på 59 kroner om måneden for adgang til Disneys enorme underholdnings-katalog.

Læs også: Disney+ kommer til Danmark 15. september: Se prisen her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere