Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Disney forventer hård konkurrence på det danske streaming-marked: "Markedet er fyldt med konkurrenter"

Streamingmarkedet i Danmark er fyldt med konkurrenter, lyder det fra Disney, der lancerer streaming-tjenesten Disney+ på tirsdag.

Efter et længere tilløb sætter Disney på tirsdag strøm til selskabets nye streaming-tjeneste.

Men det bliver i et hårdt presset dansk marked, lyder det nu fra Disneys nordiske chef, der forventer markant konkurrence fra danske og udenlandske konkurrenter.

“Det vil tage tid at bygge Disney+ op, og at det er et marked, som er fyldt med konkurrenter, men som vi også forventer vil vokse i de kommende år. Det ser jeg helt klart som den største udfordring,” fortæller Hans van Rijn, landechef for Norden og Baltikum i The Walt Disney Company til Børsen.

I august ramte Disney+ 60,5 millioner brugere fordelt på 17 lande.

Læs mere her: Disney+ rammer million-milepæl: Lancerer endnu en streaming-tjeneste

Men selvom den nordiske Disney-chef mener, konkurrencen er hård i Danmark, så forventer han alligevel, at markedet endnu ikke er mættet.

Samtidig understreger han, at selvom selskabet har oplevet stor interesse fra forbrugerne allerede, så er det tirsdag, at det for alvor skal vise sig, hvordan danskerne tager imod Disney+.

Prisen for den nye abonnementstjeneste lyder på 59 kroner om måneden for adgang til Disneys enorme underholdnings-katalog.

Læs også: Disney+ kommer til Danmark 15. september: Se prisen her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.