Artikel top billede

Amerikansk teleselskab bekræfter rygter om stort cyberangreb: “Der har været uautoriseret adgang”

Den amerikanske telekæmpe T-Mobile bekræfter, at der har været uautoriseret adgang til selskabets data. Ifølge amerikanske medier kan personfølsomme data på 100 millioner kunder været blevet lækket og sat til salg på nettet.

Den amerikanske teleudbyder T-Mobile bekræfter nu, at selskabet har været udsat for et større cyberangreb.

“Vi har fastslået, at der har været uautoriseret adgang til visse T-Mobile-data,” skriver T-Mobile på sin hjemmeside.

Det amerikanske teleselskab oplyser, at det endnu ikke har kunne dannet sig et fuldt overblik over sagen, og derfor heller ikke kan oplyse, hvor mange brugere der ramt eller hvilken type, der er berørt.

Medie: 100 millioner brugere ramt
Men det amerikanske medie Motherboard kunne allerede i weekenden berette, at det forlyder, at data på mere end 100 million brugere er blevet stjålet fra T-Mobile og sat til salg online.

Ifølge Motherboard var der blandt andet personnumre, telefonnumre, navne, fysiske adresser, kørerkort-oplysninger og unikke IMEI-numre blandt de lækkede data.

“Undersøgelsen vil tage tid, men vi arbejder med bevidsten om, at det er en sag af presserende karakter,” skriver T-Mobile
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere