Artikel top billede

Better Collective-rigmænd skyder 100 millioner kroner ind i ny venturefond: Gør klar til investeringer

Rigmændene bag den danske betting-succes Better Collective skyder 100 millioner kroner ind ny venturefond, som nu skal investeres i nordiske startups.

De to rigmænd bag den danske betting-succes Better Collective, Jesper Søgaard og Christian Kirk Rasmussen, pumper mere end 100 millioner kroner ind i en ny venturefond, Dreamcraft Ventures.

Ifølge Børsen skal pengene over de kommende fire år investeres i nordiske start-up-virksomheder.

Det er målet, at Dreamcraft Ventures skal investere i 15-20 iværksætter-virksomheder, fortæller de til avisen.

Parterne peger på, at det i dag er nødvendigt med store beløb, hvis man vil være med på den nordiske venture-scene, hvor det i dag strømmer ind med international kapital.

Jepser Søgaard og Christian Kirk Rasmussen har for alvor haft vind i sejlene i de senere år og er blevet milliardærer på deres betting-forretning.

Selskabet købte i foåret amerikanske Action Network for halvanden milliard kroner i sit største opkøb til dato.

Selskabet omsatte i 2020 for knap 100 millioner euro.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere