Betting-selskabet Better Collective tilbage med tårnhøje vækstrater efter hårdt corona-år

Det danske betting-selskab Better Collectives omsætning nærmer sig 100 millioner euro, efter forretningen igen er for alvor er begyndt at tage fart. Alene i fjerde kvartal er omsætningen steget med 88 procent.

Det danske betting-selskab Better Collective stormer frem, efter et regulært opsving i forretningen mod regnskabsårets afslutning har været med til at holde en hånd under det samlede resultat for 2020.
Selskabets netop offentliggjorte regnskab for 2020 viser, at Better Collective nu nærmer sig en samlet omsætning på 100 millioner euro.

Omsætningen for 2020 lander nemlig på 91,2 millioner euro - omkring 690 millioner kroner.

Det svarer til en vækst på 35 procent i forhold til 2019, hvilket er langt under den vækst, som Better Collective tidligere har været i stand til at opnå.

Selskabet blev nemlig hårdt ramt af corona-krisen, som førte til en kraftig opbremsning i aktiviteterne.

Det kan du læse mere om her: Aflysninger af sportevents rammer danske Better Collective hårdt: Gør klar til opkøb

Selskabets forretningerne tog imidlertid rigtigt fart igen mod slutningen af året. Omsætningen i fjerde kvartal steg således med hele 88 procent i forhold til det tilsvarende kvartal i fjor til nu 278 millioner kroner.

Det har ikke mindst været væksten i dette årets afsluttende kvartal, der har været med til at holde hånden under selskabets års-resultat.

“Et stærkt Q4 markerede afslutningen på et usædvanligt år med uforudset opbremsning af sport og generel usikkerhed,” lyder det fra topchef i Better Collective, Jesper Søgaard, i årets regnskab.

Her peger han på, at sports-betting i årets afsluttende kvartal var på rekord-højt niveau.

Driftsindtjeningen for 2020 lander på hele 288 millioner kroner, mens årets overskud efter skat lander på 166 millioner kroner. Det svarer til en vækst på 57 procent i forhold til overskuddet i 2019.

“Selv om vi afsluttede året på den store klinge, oplevede vi modvind på adskillige områder gennem året. Lockdown og opbremsningen af sport i kølvandet på Covid-19 har spillet en afgørende rolle,” lyder det fra Jesper Søgaard.

Direktøren peger dog samtidig på, at Better Collectives forretningsmodel har vist sig at være ‘modstandsdygtig’ og holdbar overfor kriser som den, som Covid-19 udløste.

“Bette Collective følger fortsat strategien mod at blive den førende sport betting-virksomhed,” skriver han.

Læs også:

Better Collective opkøber konkurrent for trecifret millionbeløb

Spillelystne danskere giver Better Collective medvind efter coronanedtur

It-branchens himmelstormere: Så meget er værdien af de mest succesfulde danske it-virksomheder vokset på et år - se listen her

Danske Better Collective i kæmpeopkøb til 257 millioner kroner
Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Overser du muligheder for at optimere din Dynamics-investering?
Der er omfattende og ofte oversete muligheder for at understøtte centrale forretningsprocesser med Dynamics 365 Finance & Operations.