Artikel top billede

Regnskab afslører: Danske Unity-stiftere er nu blandt Danmarks fem rigeste

Stifterne af den danske it-succes Unity, David Helgason og Joachim Ante, er på rekordtid blevet to af Danmarks allerrigeste personer med formuer i milliard-klassen.

De to grundlæggere af den danske kæmpe-succes Unity, David Helgason og Joachim Ante, er blevet så rige, at de nu er blandt de absolut mest velhavende danskere.

Ifølge Finans landede de to it-mænd i fjor et overskud på næsten 24 milliarder kroner i deres holdingselskab OTEE 2020.

Det placerer dem ifølge avisen som Danmarks femte-rigeste personer efter Kirk (Lego), Hansen (Coloplast), Holch-Povlsen (Bestseller) og Larsen (Jysk).

Unity blev etableret i en kælder på Nørrebro i København i 2003 af David Helgason, Joachim Ante og Nicholas Francis og står bag en software til udvikling af computerspil.

Selskabet blev børsnoteret i september 2020 og bragede straks afsted.

Nicholas Francis har ifølge Finans netop stiftet selskabet Francis Family Fund, der har en egenkapital på 2,5 milliarder kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere