Artikel top billede

Regnskab afslører: Danske Unity-stiftere er nu blandt Danmarks fem rigeste

Stifterne af den danske it-succes Unity, David Helgason og Joachim Ante, er på rekordtid blevet to af Danmarks allerrigeste personer med formuer i milliard-klassen.

De to grundlæggere af den danske kæmpe-succes Unity, David Helgason og Joachim Ante, er blevet så rige, at de nu er blandt de absolut mest velhavende danskere.

Ifølge Finans landede de to it-mænd i fjor et overskud på næsten 24 milliarder kroner i deres holdingselskab OTEE 2020.

Det placerer dem ifølge avisen som Danmarks femte-rigeste personer efter Kirk (Lego), Hansen (Coloplast), Holch-Povlsen (Bestseller) og Larsen (Jysk).

Unity blev etableret i en kælder på Nørrebro i København i 2003 af David Helgason, Joachim Ante og Nicholas Francis og står bag en software til udvikling af computerspil.

Selskabet blev børsnoteret i september 2020 og bragede straks afsted.

Nicholas Francis har ifølge Finans netop stiftet selskabet Francis Family Fund, der har en egenkapital på 2,5 milliarder kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere