Stort galleri:Tag med til kåringen af Årets CIO 2021 - og se hvordan Morten Holm Christiansen blev udnævnt

Artikel top billede

Danske Steelseries i kraftigt vokseværk: Omsætning går op med 56 procent

Danske Steelseries kommer stærkt ud af året første halvår, hvor omsætningens skyder i vejret med 56 procent. Gamingselskabet arbejder fortsat på en børsnotering, lyder det.

Danske Steelseries kommer bragende ud af årets første seks måneder.

Gamingselskabet hæver omsætningen med 56 procent sammenlignet med samme periode sidste år. Toplinjen ender på knap 1,3 milliarder kroner, skriver Børsen.

Denne omsætningsvækst er dog ikke helt så høj, som den var for hele 2020, hvor det lød på 62 procent.

Men der er ikke andet end tilfredshed at spore hos Lars Cordt, der er den ansvarlige partner for Steelseries i Axcel, der har ejet selskabet siden 2019.

"Det tog for alvor fart under corona i foråret sidste år, og Steelseries performer bedre, end vi havde regnet med, det er hævet over enhver tvivl. Nu handler det om at fortsætte strategien. Vi skal have yderligere penetration i markeder, hvor der stadig er potentiale for yderligere markedsandele og lancering af nye produkter," siger han til Børsen.

Axcel overtog Steelseries for to år siden fra den amerikanske kapitalfond L. Catterton. Men trods det korte ejerskab arbejder Axcel på en børsnotering af Steelseries.Lars Cordt bekræftede børsplanerne til Børsen i foråret, og nu bekræftes de igen.

Axcel får her støtte af Danske Bank, ABG Sundal Collier og den internationale investeringsbank Jefferies som rådgivere. Axcel-partneren vil dog ikke oplyse noget omkring timing eller tidspunkt for børsnoteringen, skriver Børsen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Kæmpe it-problemer i det danske skattevæsen: Har kun kortlagt it-beredskabet for syv ud af 230 it-systemer
Statsrevisorerne skyder en sønderlæmmende kritik af Skatteministeriets it-beredskab af sted. It-beredskabet for kritiske forretningsprocesser "er utilfredsstillende og utilstrækkeligt," lyder det. I værste fald kan det ende med, at staten ikke kan opkræve skatter og afgifter, udbetale løn, SU, sociale ydelser og pension.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.