Artikel top billede

Danske Steelseries i kraftigt vokseværk: Omsætning går op med 56 procent

Danske Steelseries kommer stærkt ud af året første halvår, hvor omsætningens skyder i vejret med 56 procent. Gamingselskabet arbejder fortsat på en børsnotering, lyder det.

Danske Steelseries kommer bragende ud af årets første seks måneder.

Gamingselskabet hæver omsætningen med 56 procent sammenlignet med samme periode sidste år. Toplinjen ender på knap 1,3 milliarder kroner, skriver Børsen.

Denne omsætningsvækst er dog ikke helt så høj, som den var for hele 2020, hvor det lød på 62 procent.

Men der er ikke andet end tilfredshed at spore hos Lars Cordt, der er den ansvarlige partner for Steelseries i Axcel, der har ejet selskabet siden 2019.

"Det tog for alvor fart under corona i foråret sidste år, og Steelseries performer bedre, end vi havde regnet med, det er hævet over enhver tvivl. Nu handler det om at fortsætte strategien. Vi skal have yderligere penetration i markeder, hvor der stadig er potentiale for yderligere markedsandele og lancering af nye produkter," siger han til Børsen.

Axcel overtog Steelseries for to år siden fra den amerikanske kapitalfond L. Catterton. Men trods det korte ejerskab arbejder Axcel på en børsnotering af Steelseries.Lars Cordt bekræftede børsplanerne til Børsen i foråret, og nu bekræftes de igen.

Axcel får her støtte af Danske Bank, ABG Sundal Collier og den internationale investeringsbank Jefferies som rådgivere. Axcel-partneren vil dog ikke oplyse noget omkring timing eller tidspunkt for børsnoteringen, skriver Børsen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere