Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Microsoft sender Java 7 på pension til sommer: Du bør allerede nu skifte til Java 8 eller Java 11

Microsoft sender Java 7 til de evige jagtmarker til sommer, hvor selskabet for altid vil stoppe med at opdatere programmet. Du bør allerede nu overveje at opgradere, lyder det fra selskabet.

Microsoft sender om mindre end et år Java 7 til de evige jagtmarker fra Azure App Service, hvor Microsoft vil stoppe helt med at udsende opdateringer og sikkerheds-patches til teknologien.

Det kommer helt præcist til at ske 29. juli 2022, hvor Microsoft vil udsende den definitivt allersidste opdatering til Java 7 i Azure App Service.

Azure App Service anvendes som bekendt til alskens værktøjer til web-applikationer - herunder Ruby, Python, PHP, .Net og Java.

Opgrader nu

Selv om der altså er et stykke tid til denne sidste nadver, så opfordrer Microsoft alle brugere til hurtigst muligt at bide i det sure æble og opgradere til enten Java 8 eller Java 11.

“Opgrader dine Web Apps til Java 11 eller Java 8 for at minimere risiko og potentielle sårbarheder,” lyder det fra Microsoft.

Skal det være den eller den anden version afhænger helt og holdent af de workloads, som Java-versionen skal anvendes til,

Java 11 står til i LTS-releasen [Long Term Support, red] af OpenJDK at bliver supporteret helt frem til oktober 2024, mens den kommende Java 17 vil modtage opdateringer og lignende fra Microsoft frem til i hvert fald september 2027.
Premium
Ny dansk Oracle-topchef vil sætte skub i den store cloud-udrulning: Vil have flere Oracle-kunder over på cloud
Cloud skal fylde en større del af forretningen hos Oracle Danmark. Ny landechef Marc Jardorf har som hovedprioritet at sikre, at flest mulige kunder kommer med over på den cloud-udrulning, der har præget den amerikanske it-gigant de senere år. " Vi har alle produkterne nu," siger han til Computerworld. Se hans plan her.
Computerworld
Apple præsenterer iPhone 13 og iPhone 13 Pro - se dem her
Snart kan du få fingre i den nye iPhone 13 og iPhone 13 Pro. Bliv klogere på de to helt nye iPhones her.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Ryk VMware i skyen og kom videre på den digitale rejse
Det er blevet langt lettere at rykke dit VMware-miljø til Microsoft Azure – få den korte og præcise forklaring her.