Artikel top billede

(Foto: Unsplash)

Trodsig Google anker fransk milliardbøde

I juli blev Google i dømt en gigantisk møde af de franske monopolmyndigheder, men den afgørelse vælger søgegiganten nu at anke.

Søgegiganten Google har besluttet sig for anke den bøde på 3,7 milliarder kroner, som selskabet blev i dømt i juli.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

"Vi er uenige i nogle af de juridiske dele, og vi mener, at beløbets størrelse er uforholdsmæssig stort sammenlignet med de forsøg, som vi i respekt for den nye lov har gjort for at nå frem til en aftale," siger Sebastien Missoffe, direktør for Google i Frankrig, ifølge Reuters.

Google blev i dømt den enorme bøde, fordi selskabet ikke har levet op til en midlertidig ordrer fra de franske monopolmyndigheder.

De franske myndigheder krævede, at Google skulle indgå i en dialog med franske medier, som ønskede en kompensation for at få vist sit indhold i Googles søgeresultater, men den beslutning ignorerede Google.

"Når myndigheden dekreterer en forpligtelse for et selskab, skal den nøje overholde dette, både i ånden og i bogstavet. Her var det desværre ikke tilfældet," opyste Isabelle de Silva, chef for den franske monopolmyndigheden, da bøden blev udstedt.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere