Artikel top billede

Trodsig Google anker fransk milliardbøde

I juli blev Google i dømt en gigantisk møde af de franske monopolmyndigheder, men den afgørelse vælger søgegiganten nu at anke.

Søgegiganten Google har besluttet sig for anke den bøde på 3,7 milliarder kroner, som selskabet blev i dømt i juli.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

"Vi er uenige i nogle af de juridiske dele, og vi mener, at beløbets størrelse er uforholdsmæssig stort sammenlignet med de forsøg, som vi i respekt for den nye lov har gjort for at nå frem til en aftale," siger Sebastien Missoffe, direktør for Google i Frankrig, ifølge Reuters.

Google blev i dømt den enorme bøde, fordi selskabet ikke har levet op til en midlertidig ordrer fra de franske monopolmyndigheder.

De franske myndigheder krævede, at Google skulle indgå i en dialog med franske medier, som ønskede en kompensation for at få vist sit indhold i Googles søgeresultater, men den beslutning ignorerede Google.

"Når myndigheden dekreterer en forpligtelse for et selskab, skal den nøje overholde dette, både i ånden og i bogstavet. Her var det desværre ikke tilfældet," opyste Isabelle de Silva, chef for den franske monopolmyndigheden, da bøden blev udstedt.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere