Stort galleri:Tag med til kåringen af Årets CIO 2021 - og se hvordan Morten Holm Christiansen blev udnævnt

Artikel top billede

Tesla udskyder Cybertruck med et år: Vil først være klar til levering i slutningen af 2022

Tesla udskyder leveringerne af selskabets vilde elbil, Cybertruck, som nu først vil kunne være klar i slutningen af 2022.

Tesla udskyder leveringen af den hypede og futuristiske pickup-truck, Cybertruck, som nu tidligst vil kunne leveres om mere end et år, nemlig i slutningen af 2022.

Tesla præsenterede den store pickup-truck i 2019, og dengang lød meldingen fra grundlægger Elon Musk, at den store elbil ville være klar til leveringen i slutningen af 2021.

Men det kommer altså ikke til at ske.

Tesla færdiggjorde først fornylig de sidste ingeniør-arbejder på udformningen af bilen.

Samtidig har Elon Musk meddelt, at der venter et stort udviklingsarbejde - ikke mindst med at bygge produktionsapparat til Cybertrucks såkaldte exoskeleton-chassis, som skal designes og udvikles helt fra bunden.

Ifølge Electrec.co meddeler Elon Musk, at Cybertruck vil blive så proppet med ny teknologi, at det vil blive svært at få gang i stabil masseproduktion.

Ifølge mediet forventer Elon Musk ikke, at der for alvor vil komme gang i masseproduktion af bilen før engang i 2023.

Allerede få dage efter, at Elon Musk havde præsenteret Cybertruck i 2019, havde 200.000 kunder forudbestilt bilen.

Det koster et depositum 1.000 kroner at indlægge en bestilling på bilen. Tesla i Danmark tager fortsat imod bilen.

Tesla Danmark meddeler, at man på selskabets website efter betaling af de 1.000 kroner vil kunne fuldføre konfigurationen af bilen “efterhånden som produktionen nærmer sig i 2022.”

Det kan du læse mere om her
Premium
Kæmpe it-problemer i det danske skattevæsen: Har kun kortlagt it-beredskabet for syv ud af 230 it-systemer
Statsrevisorerne skyder en sønderlæmmende kritik af Skatteministeriets it-beredskab af sted. It-beredskabet for kritiske forretningsprocesser "er utilfredsstillende og utilstrækkeligt," lyder det. I værste fald kan det ende med, at staten ikke kan opkræve skatter og afgifter, udbetale løn, SU, sociale ydelser og pension.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Identificér og håndter sofistikerede sikkerhedsbrud hurtigt og effektivt
Forebyggelse er ikke nok. Sikkerhedsbrud kan og vil ske, og så skal de håndteres hurtigt og effektivt. Men sofistikerede angreb kan holde sig under radaren længe, og de helt rette modsvar være svære at identificere.