Stor interesse for Teslas nye vilde elbil: Mange tusinder har allerede reserveret Elon Musks Cybertruck

Tesla-stifteren Elon Musk har løftet sløret for, hvor mange der har reserveret hans nye aparte pick-up-truck.

Mindst 200.000 personer har på nuværende tidspunkt lagt billet ind på Teslas nye og aparte udseende pickup-truck, Cybertruck, som blev præsenteret fredag morgen ved en storstilet lancering i Los Angeles.

Det er selskabets topchef og stifter Elon Musk selv, der har oplyst reservations-tallene på Twittersøndag aften.

I Danmark koster det 1.000 kroner at reservere bilen, der kommer i tre forskellige varianter.

I et tweet lørdag offentliggjorde Elon Musk desuden, at 42 procent på daværende tidspunkt havde reserveret udgaven med to elektriske motorer, 41 procent har reserveret udgaven tre elektriske motorer og 17 procent har reserveret varianten med en enkelt motor.

Elon Musk har lovet, at de første Cybertrucks ruller fra samlebåndet og ud i de første amerikanske indkørsler i løbet af 2021.

I USA får den billigste variant af bilen dog en startpris på 39.000 dollar, hvilket med den aktuelle kurs svarer til 263.000 kroner.

Den danske pris må dog formodes at blive væsentligt højere, men Tesla har hverken offentliggjort danske priser eller et dansk leveringstidspunkt.

Læs også: Tesla præsenterer ny vild bil - se Elon Musks nye futuriske cybertruck her

Opdatering: Artiklen er mandag formiddag blevet opdateret med de seneste tal, som Elon Musk har oplyst på Twitter.Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
Efter 24 år valgte Niels Elbek at fratræde posten som topchef i Elbek & Vejrup: Se her hvorfor
Gennem 24 år har Niels Elbek stået i spidsen for it-selskabet Elbek & Vejrup, som han har stiftet sammen med Lars Vejrup. Selskabet har kunne fremvise tocifrede vækstrater de seneste mange år, men alligevel takker topchefen nu af - se her hvorfor.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Her er 4 overraskende facts om digitaliseringen i detail og produktionsbranchen!
I 2018 blev 300 europæiske virksomheder spurgt til deres samhandelsprocesser. Det kom der fire overraskende facts ud af, som vi bringer i dette whitepaper. Eksempelvis anvendes fax stadig af 22% af de adspurgte 300 europæiske virksomheder. Whitepaperet fortæller også om vigtigheden af at finde en EDI-leverandør, som kender dit marked og dine muligheder. Nysgerrig? Så download dette gratis whitepaper nu.