Artikel top billede

Stor interesse for Teslas nye vilde elbil: Mange tusinder har allerede reserveret Elon Musks Cybertruck

Tesla-stifteren Elon Musk har løftet sløret for, hvor mange der har reserveret hans nye aparte pick-up-truck.

Mindst 200.000 personer har på nuværende tidspunkt lagt billet ind på Teslas nye og aparte udseende pickup-truck, Cybertruck, som blev præsenteret fredag morgen ved en storstilet lancering i Los Angeles.

Det er selskabets topchef og stifter Elon Musk selv, der har oplyst reservations-tallene på Twittersøndag aften.

I Danmark koster det 1.000 kroner at reservere bilen, der kommer i tre forskellige varianter.

I et tweet lørdag offentliggjorde Elon Musk desuden, at 42 procent på daværende tidspunkt havde reserveret udgaven med to elektriske motorer, 41 procent har reserveret udgaven tre elektriske motorer og 17 procent har reserveret varianten med en enkelt motor.

Elon Musk har lovet, at de første Cybertrucks ruller fra samlebåndet og ud i de første amerikanske indkørsler i løbet af 2021.

I USA får den billigste variant af bilen dog en startpris på 39.000 dollar, hvilket med den aktuelle kurs svarer til 263.000 kroner.

Den danske pris må dog formodes at blive væsentligt højere, men Tesla har hverken offentliggjort danske priser eller et dansk leveringstidspunkt.

Læs også: Tesla præsenterer ny vild bil - se Elon Musks nye futuriske cybertruck her

Opdatering: Artiklen er mandag formiddag blevet opdateret med de seneste tal, som Elon Musk har oplyst på Twitter.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere