Artikel top billede

Apple inviterer til stor præsentation i næste uge: Nu skal den næste iPhone præsenteres

På tirsdag vil Apple efter alt at dømme løfte sløret for den næste iPhone, der ifølge rygterne vil byde på en helt ny skærmteknologi og en hurtigere processor.

Går du og venter utålmodigt på den næste iPhone, så kan du godt sætte kryds i kalenderen tirsdag den 14. steptember.

For her vil Apple formodentligt præsentere den næste iPhone, som muligvis får navnet iPhone 13.

Tirsdag aften dansk tid annoncered Apple eventen under overskriften California Streaming, hvilket må formodes at være et ordspil på The Mamas & The Papas-hittet California Dreamin’.

Corona-pandemien betyder, at der nok engang vil være tale om virtuel event, der vil blive præsenteret fra Apples hovedkvarter i Californien, Apple Park.

Det vil være muligt at følge eventen live på tirsdag klokken 19 dansk tid.

Apples globale marketingschef Greg Joswiak har lagt en video op på det sociale medie Twitter, hvor eventen bliver annonceret. Den kan du se herunder

Det kan du forvente

Det ventes at den næste iPhone vil blive udstyret med en ny og hurtigere processor A15-processor, og derudover har det amerikanske medie Bloomberg skrevet, at Apple muligvis vil introducere en ny skærm-teknologi, som muliggør at skærmen kan være tændt hele tiden, som det allerede i dag kendes fra Apple Watch.

Der går ligeledes rygter om, at Apple også vil introducere en skærm med en opdateringshastighed på 120 hz, som det kendes fra Apples iPad Pro.

Bloomberg har ligeledes vurderet, at den næste iPhone også vil kunne optage endnu bedre video, mens et mindre kamera-indhuk i toppen skærmen vil give et marginalt mindre skærmareal.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere