Artikel top billede

Apple inviterer til stor præsentation i næste uge: Nu skal den næste iPhone præsenteres

På tirsdag vil Apple efter alt at dømme løfte sløret for den næste iPhone, der ifølge rygterne vil byde på en helt ny skærmteknologi og en hurtigere processor.

Går du og venter utålmodigt på den næste iPhone, så kan du godt sætte kryds i kalenderen tirsdag den 14. steptember.

For her vil Apple formodentligt præsentere den næste iPhone, som muligvis får navnet iPhone 13.

Tirsdag aften dansk tid annoncered Apple eventen under overskriften California Streaming, hvilket må formodes at være et ordspil på The Mamas & The Papas-hittet California Dreamin’.

Corona-pandemien betyder, at der nok engang vil være tale om virtuel event, der vil blive præsenteret fra Apples hovedkvarter i Californien, Apple Park.

Det vil være muligt at følge eventen live på tirsdag klokken 19 dansk tid.

Apples globale marketingschef Greg Joswiak har lagt en video op på det sociale medie Twitter, hvor eventen bliver annonceret. Den kan du se herunder

Det kan du forvente

Det ventes at den næste iPhone vil blive udstyret med en ny og hurtigere processor A15-processor, og derudover har det amerikanske medie Bloomberg skrevet, at Apple muligvis vil introducere en ny skærm-teknologi, som muliggør at skærmen kan være tændt hele tiden, som det allerede i dag kendes fra Apple Watch.

Der går ligeledes rygter om, at Apple også vil introducere en skærm med en opdateringshastighed på 120 hz, som det kendes fra Apples iPad Pro.

Bloomberg har ligeledes vurderet, at den næste iPhone også vil kunne optage endnu bedre video, mens et mindre kamera-indhuk i toppen skærmen vil give et marginalt mindre skærmareal.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere