Artikel top billede

Apple inviterer til stor præsentation i næste uge: Nu skal den næste iPhone præsenteres

På tirsdag vil Apple efter alt at dømme løfte sløret for den næste iPhone, der ifølge rygterne vil byde på en helt ny skærmteknologi og en hurtigere processor.

Går du og venter utålmodigt på den næste iPhone, så kan du godt sætte kryds i kalenderen tirsdag den 14. steptember.

For her vil Apple formodentligt præsentere den næste iPhone, som muligvis får navnet iPhone 13.

Tirsdag aften dansk tid annoncered Apple eventen under overskriften California Streaming, hvilket må formodes at være et ordspil på The Mamas & The Papas-hittet California Dreamin’.

Corona-pandemien betyder, at der nok engang vil være tale om virtuel event, der vil blive præsenteret fra Apples hovedkvarter i Californien, Apple Park.

Det vil være muligt at følge eventen live på tirsdag klokken 19 dansk tid.

Apples globale marketingschef Greg Joswiak har lagt en video op på det sociale medie Twitter, hvor eventen bliver annonceret. Den kan du se herunder

Det kan du forvente

Det ventes at den næste iPhone vil blive udstyret med en ny og hurtigere processor A15-processor, og derudover har det amerikanske medie Bloomberg skrevet, at Apple muligvis vil introducere en ny skærm-teknologi, som muliggør at skærmen kan være tændt hele tiden, som det allerede i dag kendes fra Apple Watch.

Der går ligeledes rygter om, at Apple også vil introducere en skærm med en opdateringshastighed på 120 hz, som det kendes fra Apples iPad Pro.

Bloomberg har ligeledes vurderet, at den næste iPhone også vil kunne optage endnu bedre video, mens et mindre kamera-indhuk i toppen skærmen vil give et marginalt mindre skærmareal.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere