Artikel top billede

Mægtige Tata indsætter ny landechef for sin danske forretning: 41-årige Vikram Sharma bliver ny direktør

Det indiske it-konsulenthus Tata Consulting Services skifter ud på den øverste post i den danske forretning, hvor landechef gennem de seneste seks år, Ruchikar Dalela, nu fratræder. Ind kommer 41-årige Vikram Sharma.

Det store indiske konsulenthus Tata Consulting Services får ny landechef i Danmark, hvor selskabet efter seks år er blevet ledet af Ruchikar Dalela.

Han fratræder som danske landechef til fordel for en indtil videre ukendt stilling i Tata-koncernen. Selskabet meddeler kortfattet, at han skifter til en ny topstilling i TCS uden for Europa.’

Ruchikar Dalela var landechef for Tata i Finland i godt tre år, inden han i 2015 kom til Danmark.

Tata Consultancy Services indsætter nu istedet 41-årige Vikram Sharma som ny landechef for Danmark.

Han er fundet internt i den danske organisation, idet han siden foråret 2020 har stået i spidsen salget for Tata i Danmark.

Tata Consultancy Services driver en fælles nordisk konsulent-forretning, som med 15.000 medarbejdere fordelt i Norge, Sverige, Finland og Danmark er blandt de helt store i Norden.

Selskabet har dansk hovedkvarter i København, hvor selskabet formelt beskæftiger blot omkring 15 medarbejdere.

Det danske regnskab viser, at Tata Consultancy Services i Danmark i fjor landede en bruttofortjeneste på 10,8 millioner kroner, som udløste et driftsresultat på 400.000 kroner og et samlet overskud på 260.000 kroner.

Ruchikar Dalela har dog tidligere fortalt Computerworld, at TCS reelt i Danmark har omkring 500 ansatte, men at selskabet trækker på omkring 2.300 medarbejdere, der arbejder med de omkring 30 kunder, som TCS har i Danmark.