Stort galleri:Tag med til kåringen af Årets CIO 2021 - og se hvordan Morten Holm Christiansen blev udnævnt

Artikel top billede

Mægtige Tata indsætter ny landechef for sin danske forretning: 41-årige Vikram Sharma bliver ny direktør

Det indiske it-konsulenthus Tata Consulting Services skifter ud på den øverste post i den danske forretning, hvor landechef gennem de seneste seks år, Ruchikar Dalela, nu fratræder. Ind kommer 41-årige Vikram Sharma.

Det store indiske konsulenthus Tata Consulting Services får ny landechef i Danmark, hvor selskabet efter seks år er blevet ledet af Ruchikar Dalela.

Han fratræder som danske landechef til fordel for en indtil videre ukendt stilling i Tata-koncernen. Selskabet meddeler kortfattet, at han skifter til en ny topstilling i TCS uden for Europa.’

Ruchikar Dalela var landechef for Tata i Finland i godt tre år, inden han i 2015 kom til Danmark.

Tata Consultancy Services indsætter nu istedet 41-årige Vikram Sharma som ny landechef for Danmark.

Han er fundet internt i den danske organisation, idet han siden foråret 2020 har stået i spidsen salget for Tata i Danmark.

Tata Consultancy Services driver en fælles nordisk konsulent-forretning, som med 15.000 medarbejdere fordelt i Norge, Sverige, Finland og Danmark er blandt de helt store i Norden.

Selskabet har dansk hovedkvarter i København, hvor selskabet formelt beskæftiger blot omkring 15 medarbejdere.

Det danske regnskab viser, at Tata Consultancy Services i Danmark i fjor landede en bruttofortjeneste på 10,8 millioner kroner, som udløste et driftsresultat på 400.000 kroner og et samlet overskud på 260.000 kroner.

Ruchikar Dalela har dog tidligere fortalt Computerworld, at TCS reelt i Danmark har omkring 500 ansatte, men at selskabet trækker på omkring 2.300 medarbejdere, der arbejder med de omkring 30 kunder, som TCS har i Danmark.Premium
Den amerikanske it-milliardær Chris Sacca skulle have været ambassadør i Danmark, men planerne blev ødelagt af Trump: “Ja, den er god nok. Jeg skulle have haft Rufus Gifford job"
Amerikanske Chris Sacca er milliardær og kendt som deltager i den amerikanske udgave af Løvens Hule, og hvis ikke Donald Trump havde vundet det amerikanske præsidentvalg, var han formodentligt blevet USA's ambassadør i Danmark.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Performer jeres nuværende IT-setup også fra Kina og andre kontinenter?
Sådan optimerer og sikre du din performance. Læs mere her og hør, hvordan du reelt bliver i stand til at optimere dine globale IT-operationer.