Artikel top billede

Her er det nye Apple Watch - mød Watch Series 7 her

Apple har netop lanceret et mere hårdført Apple Watch. Få alle detaljerne her.

Apple løftede tirsdag aften sløret det helt nye Apple Watch – Appple Watch Series 7.

Det nye ur får en større skærm, hvilket blandt andet gjort muligt ved at barbere af urets kanter. Ifølge Apple er kanterne nu blot 1,7 millimeter.

Det nye Apple Watch får tilmed en opdateret brugerflade, som matcher den større skærm, hvor der blandt andet gives plads til 50 procent mere tekst på skærmen.

Det betyder at knapperne er blevet større i brugerfladen, så det fremover ligefrem bliver muligt at taste beskeder via et digitalt tastatur på skærmen.

Mere hårdført

Uret bliver også mere hårdført med en glasfront, der ifølge er Apple er ”crack resistant”. Det bliver samtidigt mere modstandsdygtig over for støv takket være en såkaldte IP6X-certificering.

Ifølge Apple forbliver batteritiden den samme som hos forgængeren, men til gengæld bliver det muligt at oplade uret 33 procent hurtigere end før.

Apple Watch Series 7 bliver tilgængelig i fem forskellige farver i den mere prisvenlige aluminiumsudgave. Derudover kan den også købes i dyrere udgaver rustfrit stål og titanium.

De amerikanske priser starter ved 399 dollar, hvilket med den aktuelle dollarkurs svarer til 2500 kroner. Prisen i de danske butikker må dog formodes at blive en del højere.