Artikel top billede

Facebook sletter knap 150 corona-skeptiske profiler og grupper

Det sociale medie har fjernet en lang række profiler og grupper knyttet til den tyske bevægelse Querdenken.

Op mod 150 profiler og grupper med tilknytning til den tyske bevægelse Querdenken er blevet slettet af Facebook.

Querdenken - en af de højlydte modstandere af Tysklands corona-restriktioner - består navnlig af vaccineskeptikere og højrefløjsaktivister, men ifølge Facebook koordinerer bevægelsen social skade, meddeler det sociale medieselskab.

Det sker ifølge Facebook via voldeligt indhold, der fremmer en konspirationsteori om, at den tyske regerings tiltag mod corona-pandemien er led i en større plan om at indskrænke tyskeres frihed og rettigheder.

Det er første gange Facebook har lukket ned for profiler og grupper med tilknytning til den tyske bevægelse og Facebook vil fortsat overvåge situationen tæt, lyder det.
IT-JOB

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

IAM-medarbejder

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Erfaren løsningsarkitekt til komplekst systemlandskab

Centrica Energy

Senior Software Developer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere