Artikel top billede

Facebook sletter knap 150 corona-skeptiske profiler og grupper

Det sociale medie har fjernet en lang række profiler og grupper knyttet til den tyske bevægelse Querdenken.

Op mod 150 profiler og grupper med tilknytning til den tyske bevægelse Querdenken er blevet slettet af Facebook.

Querdenken - en af de højlydte modstandere af Tysklands corona-restriktioner - består navnlig af vaccineskeptikere og højrefløjsaktivister, men ifølge Facebook koordinerer bevægelsen social skade, meddeler det sociale medieselskab.

Det sker ifølge Facebook via voldeligt indhold, der fremmer en konspirationsteori om, at den tyske regerings tiltag mod corona-pandemien er led i en større plan om at indskrænke tyskeres frihed og rettigheder.

Det er første gange Facebook har lukket ned for profiler og grupper med tilknytning til den tyske bevægelse og Facebook vil fortsat overvåge situationen tæt, lyder det.
IT-JOB

Lif Lægemiddelindustriforeningen

IT Operations Specialist

Bonnier Publications A/S

Full Stack Webudvikler
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere