Artikel top billede

Facebook sletter knap 150 corona-skeptiske profiler og grupper

Det sociale medie har fjernet en lang række profiler og grupper knyttet til den tyske bevægelse Querdenken.

Op mod 150 profiler og grupper med tilknytning til den tyske bevægelse Querdenken er blevet slettet af Facebook.

Querdenken - en af de højlydte modstandere af Tysklands corona-restriktioner - består navnlig af vaccineskeptikere og højrefløjsaktivister, men ifølge Facebook koordinerer bevægelsen social skade, meddeler det sociale medieselskab.

Det sker ifølge Facebook via voldeligt indhold, der fremmer en konspirationsteori om, at den tyske regerings tiltag mod corona-pandemien er led i en større plan om at indskrænke tyskeres frihed og rettigheder.

Det er første gange Facebook har lukket ned for profiler og grupper med tilknytning til den tyske bevægelse og Facebook vil fortsat overvåge situationen tæt, lyder det.
IT-JOB

Gehl – Making cities for people

IT Manager

Statens IT

IT-projektledere
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere