Artikel top billede

Tag med til kåringen af Årets CISO 2021: Mød Eugene Kaspersky og Danmarks tre bedste CISO'er lige nu

Årets CISO 2021: Kom og hør om de hovedudfordringer og de bedste løsninger, som Danmarks tre bedste it-sikkerhedschefer arbejder med lige nu, når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed kårer Årets CISO 2021.

Årets CISO 2021: It-sikkerhed er blevet en vital del af driften i langt de fleste virksomheder i en tid, hvor mange virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder rammes af cyberangreb eller uforudsete læk af sensitive data.

Det forstår Danmarks tre bedste it-sikkerhedsansvarlige til fulde.

De tre - CSO i Tryg Tom Engly, CISO i Forsvarministeriet Claus Wiid Jakobsen og CISO i Københavns Lufthavne Morten Dichmann Hansen - er for deres indsats og dybe forståelse for it-sikkerhed nomineret til titlen som Årets CISO 2021.

På denne aften kårer Computerworld sammen med Dansk Erhverv og Rådetr for Digital Sikkerhed en af dem til Årets CISO 2021 - og altså dermed Danmarks bedste it-sikkerhedschef lige nu.

De tre it-sikkerhedschefer lever alle op til de høje krav, som der i dag stilles til de bedste it-sikkerhedsansvarlige i Danmark.

Overordnet er målet altid at højne informationssikkerheden i den organisation, som de arbejder i, men indgangsvinklerne, opgaverne, strategierne, teknologierne, fokuspunkterne og alt det andet varierer.

For altsammen er afhængigt af forretningen, medarbejderne, ledelsen, budgetterne, risikoanalyserne, kunderne og meget andet.

Det gør it-sikkerheds-indsatsen til en kompleks opgave, der kræver dyb indsigt i både trusselsbilleder, forretning og ledelsesmæssige dynamikker.

Du kan møde dem alle tre, høre om deres arbejde og visioner og drøfte de vigtigste emner inden for it-sikkerhed lige nu.

På dagen kan du også møde en af verdens bedste og mest berømte it-sikkerhedseksperter, nemlig russeren Eugene Kaspersky, der er stifter af og direktør for et af de største it-sikkerhedsselskaber i verden med mere end 4.000 medarbejdere, Kaspersky Labs.

Eugene Kaspersky vil give et indblik i den retning, som it-sikkerhedsområdet i dag bevæger sig i og de metoder, som hackermiljøerne anvender mest - både de nuværende og de kommende.

Du kan læse om de tre nominerede til titlen som Årets CISO her:

Du kan læse mere om kåringen, dagen og tilmelde dig her: Årets CISO 2021.