Skriv dig op og få tallene først:Så meget tjener din chef og dine kollegaer - og det bliver lønstigningen i år (nok)

Artikel top billede

Ud over at bygge biler som Fisker Emotion i USA, vil Foxconn også til samle elbiler i Thailand.

Apple-leverandør vil samle sine første 50.000 elbiler i 2023

Den taiwanske elektronik-producent Foxconns skal til at fremstille tusindvis af elbiler til en dansk producent ny fabrik i Thailand.

Sen kæmpemæssige elektronik-producent Foxconn, der i dag fremstiller blandt andet Apples iPhones i Taiwan, skal til at udvide aktiviteterne med en dedikeret fabrik til elbiler.

Selskabet er sammen med den thailandske partner PTT PlC blevet enige om at opføre en fabrik i Thailand, der skal fremstille elbiler inden udgangen af 2023.

Målsætningen er at fremstille 50.000 enheder det første år for at udvide kapaciteten til 150.000 biler årligt frem til 2030, skriver Yahoo News.
Elbiler med dansk islæt

Mens fabrikken officielt gør iPhone-producenten til elbilsproducent er elektronikkæmpen planer ikke afgrænsede til den ene fabrik.

Tidligere på året lød det, at Foxconn i partnerskab med elbilsfirmaet Fisker, stiftet af danske Henrik Fisker, ville til at fremstille 250.000 elbiler på amerikansk jord i 2023.

Ifølge den nuværende aftale vil Foxconn ikke blot samle bilerne som underleverandør, men vil spille en essentiel rolle i udviklingen af bilen, lyder det.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Skab en bedre bundlinje ved at gentænke rammerne i kampen om fremtidens talenter

Mennesker er forskellige og medarbejdere arbejder forskelligt. Nøglen til succes for fremtidens virksomheder er at tage udgangspunkt i de ansattes forskellige og individuelle behov. Kort sagt behandler du dine medarbejdere ens ved at behandle dem forskelligt

07. februar 2023 | Læs mere


Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere