Artikel top billede

Ud over at bygge biler som Fisker Emotion i USA, vil Foxconn også til samle elbiler i Thailand.

Apple-leverandør vil samle sine første 50.000 elbiler i 2023

Den taiwanske elektronik-producent Foxconns skal til at fremstille tusindvis af elbiler til en dansk producent ny fabrik i Thailand.

Sen kæmpemæssige elektronik-producent Foxconn, der i dag fremstiller blandt andet Apples iPhones i Taiwan, skal til at udvide aktiviteterne med en dedikeret fabrik til elbiler.

Selskabet er sammen med den thailandske partner PTT PlC blevet enige om at opføre en fabrik i Thailand, der skal fremstille elbiler inden udgangen af 2023.

Målsætningen er at fremstille 50.000 enheder det første år for at udvide kapaciteten til 150.000 biler årligt frem til 2030, skriver Yahoo News.
Elbiler med dansk islæt

Mens fabrikken officielt gør iPhone-producenten til elbilsproducent er elektronikkæmpen planer ikke afgrænsede til den ene fabrik.

Tidligere på året lød det, at Foxconn i partnerskab med elbilsfirmaet Fisker, stiftet af danske Henrik Fisker, ville til at fremstille 250.000 elbiler på amerikansk jord i 2023.

Ifølge den nuværende aftale vil Foxconn ikke blot samle bilerne som underleverandør, men vil spille en essentiel rolle i udviklingen af bilen, lyder det.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere