Artikel top billede

Ud over at bygge biler som Fisker Emotion i USA, vil Foxconn også til samle elbiler i Thailand.

Apple-leverandør vil samle sine første 50.000 elbiler i 2023

Den taiwanske elektronik-producent Foxconns skal til at fremstille tusindvis af elbiler til en dansk producent ny fabrik i Thailand.

Sen kæmpemæssige elektronik-producent Foxconn, der i dag fremstiller blandt andet Apples iPhones i Taiwan, skal til at udvide aktiviteterne med en dedikeret fabrik til elbiler.

Selskabet er sammen med den thailandske partner PTT PlC blevet enige om at opføre en fabrik i Thailand, der skal fremstille elbiler inden udgangen af 2023.

Målsætningen er at fremstille 50.000 enheder det første år for at udvide kapaciteten til 150.000 biler årligt frem til 2030, skriver Yahoo News.
Elbiler med dansk islæt

Mens fabrikken officielt gør iPhone-producenten til elbilsproducent er elektronikkæmpen planer ikke afgrænsede til den ene fabrik.

Tidligere på året lød det, at Foxconn i partnerskab med elbilsfirmaet Fisker, stiftet af danske Henrik Fisker, ville til at fremstille 250.000 elbiler på amerikansk jord i 2023.

Ifølge den nuværende aftale vil Foxconn ikke blot samle bilerne som underleverandør, men vil spille en essentiel rolle i udviklingen af bilen, lyder det.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere