Artikel top billede

Apples design-guru Jony Ive skal tegne elektrisk bil og luksus-produkter for Ferrari

Ferrari indgår partnerkskab med Apples berømte tidligere chefdesigner Jony Ive, der står bag Apples engang banebrydende design-sprog.

Apple legerandiske tidligere chefdesigner Jony Ive skal til at tegne biler.

Sir Jony Ive regnes for at være manden bag den toneangivende enkelthed og stilrenhed, som i mange år har været kendetegnende for Apples produkter.

Nu har det italienske selskab Exor hyret Jony Ives selskab LoveFrom i det, som parterne kalder for et ‘kreativt partnerskab.’

Exor ejes af den italienske Agnelli-familie og er den største aktionær i Ferrari. Exor har desuden store ejerandele i bilselskabet Stellantis, der ejer Fiat Chrysler, Citroën og Maserati, samt i fodboldklubben Juventus og i modeselskaberne Christian Louboutin og Shang Xia.

Som del i partnerskabet skal Jonny Ive nu være med til at tegne Ferraris kommende bilserier, der blandt andet vil tælle selskabets første fuldt-elektriske bil, som ventes på gaden engang i 2025.

Jony Ive regnes for at være manden bag det dengang banebrydende Apple-design af iMac, iPod, iPad og iPhone, og han regnes for at være en af de mest indflydelsesrige designere i nyere tid.

Han forlod Apple i slutningen af 2019 for at satse på sit eget designselskab, LoveFrom.

Exor og Jony Ive meddeler, at LoveFrom også skal ‘udforske en vifte af kreative projekter med Exor i luksus-markedet.’
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere