Artikel top billede

Apples design-guru Jony Ive skal tegne elektrisk bil og luksus-produkter for Ferrari

Ferrari indgår partnerkskab med Apples berømte tidligere chefdesigner Jony Ive, der står bag Apples engang banebrydende design-sprog.

Apple legerandiske tidligere chefdesigner Jony Ive skal til at tegne biler.

Sir Jony Ive regnes for at være manden bag den toneangivende enkelthed og stilrenhed, som i mange år har været kendetegnende for Apples produkter.

Nu har det italienske selskab Exor hyret Jony Ives selskab LoveFrom i det, som parterne kalder for et ‘kreativt partnerskab.’

Exor ejes af den italienske Agnelli-familie og er den største aktionær i Ferrari. Exor har desuden store ejerandele i bilselskabet Stellantis, der ejer Fiat Chrysler, Citroën og Maserati, samt i fodboldklubben Juventus og i modeselskaberne Christian Louboutin og Shang Xia.

Som del i partnerskabet skal Jonny Ive nu være med til at tegne Ferraris kommende bilserier, der blandt andet vil tælle selskabets første fuldt-elektriske bil, som ventes på gaden engang i 2025.

Jony Ive regnes for at være manden bag det dengang banebrydende Apple-design af iMac, iPod, iPad og iPhone, og han regnes for at være en af de mest indflydelsesrige designere i nyere tid.

Han forlod Apple i slutningen af 2019 for at satse på sit eget designselskab, LoveFrom.

Exor og Jony Ive meddeler, at LoveFrom også skal ‘udforske en vifte af kreative projekter med Exor i luksus-markedet.’
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere