Artikel top billede

(Foto: Kim Stensdal)

EG køber finsk softwareselskab: Niende opkøb i 2021

Danske EG opsluger nyt softwareselskab, hvilket er det niende opkøb i 2021. Denne gang er det finske Silverbucket med 13 medarbejdere, der kommer ind under EG-paraplyen.

Danske EG har netop gennemført selskabets niende opkøb i 2021.

Denne gang er opkøbet sket i det finske, hvor EG opsluger Silverbucket med 13 ansatte.

Med opkøbet af Silverbucket, der udvikler software til byggebranchen, føjer EG endnu et land til listen over markeder, hvor selskabet leverer løsninger til byggesektoren.

"Silverbucket åbner døren til den finske byggebranche for EG og supplerer med et stærkt projekt- og ressourceværktøj," siger Mikkel Bardram, CEO i EG, i en meddelelse.

Det finske selskab, der blev stiftet i 2010, står bag en webbaseret løsning til styring af projektressourcer, der er integreret med kundernes ERP-system. Kunderne findes især blandt rådgivende ingeniører og arkitektfirmaer.

Silverbuckets ejere er ser nu frem til at opnå større vækst med EG ombord, lyder det.

"Vi er overbeviste om, at EG er et stærkt match, og at EG har volumen til at sikre både udvikling og international vækst," lyder det fra Janne Kanerva, administrerende direktør og den ene af tre grundlæggere af Silverbucket.

Fremover vil Silverbucket blive en af af EG Construction, der er EG's softwaredivision målrettet byggebranchen med en række systemer til håndtering af projekter og økonomi.

EG Construction udgøres af mere end 200 ansatte, der blandt andet kommer fra overtagelsen af PM EL-Beregning, CalWin, Holte og Sigma.

Se opkøbene fra 2021

Her ses de ni forskellige opkøb, som EG har foretaget i løbet af 2021, som befinder sig indenfor syv forskellige brancher.

Branche

Virksomhed

Service & beauty

EasyUpdate AS - Norway

Arbejdsmiljø & kvalitet

FrontAvenue A/S - Denmark

Retail

Front Systems AS - Norway

ByggeriPM El-Beregning - Denmark
Silverbucket – Finland

Energi & forsyningEnerKey Oy - Finland
Zavann AB - Sweden

Boligadministration

InCom Aps - Denmark

Sundhed

Aver & Lauritzen Aps - Denmark

Kilde: EG.