Artikel top billede

Podcast: Techtopia – viden med et drys paranoia

Kom på en teknologisk lytter med Henrik Føhns, når han guider rundt i Techtopia.

En hurtig overflyvning over de seneste episoder af podcasten Techtopia giver et vink om, at man er lidt længere ude end almindeligt digitalt forbrugerstof.

For med titler som ”9/11 skabte en overvågningsindustri” og ”C++ er Bjarnes usynlige kodesprog” markerer Techtopia og Henrik Føhns, at ambitionsniveauet er højt, og at man som lytter bliver tage alvorligt.

Det skyldes naturligvis, at Techtopia er ret smal, når det kommer til målgruppen. Med et hold af udgivere, der tæller IDA og Innovations Centre Danmark, er linjen stukket ud for indhold, der er målrettet et publikum, der har taget mere end den lille eksamen i anvendt matematik.

Når Techtopia for alvor er en podcast, man med fordel kan tune ind på, er det dog, fordi den med stor professionalisme tager fat på, hvordan teknologien – både den, vi kender og den, der kommer – påvirker vores hverdag og verden?

Man bliver klogere, får perspektiv og måske en lille smule mere paranoia hver gang.

Man kan læse mere om Techtopia på IDA’s website. Her er der også links til de streamingtjenester, hvor den ligger, mulighed for at abonnere, skrive sig op til nyhedsbrevet og læse om alle de øvrige aktiviteter, der foregår i podcastserien.

Desuden kan man gå på opdagelse i hele bagkataloget, når man har lyst.

Titel: Techtopia / Kan hentes på gængse podcasttjenester
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere


Produktion 2.0: Drift og sikkerhed når der går IT i OT

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

23. februar 2023 | Læs mere


MS Power Platform

Bliv inspireret til, hvordan du kan gribe mulighederne via Microsofts Power Platform og Power Apps gennem oplæg om og demonstrationer af, hvordan danske virksomheder anvender mulighederne. Eksempelvis ved at visualisere og dele data med Power BI, tilpasse, digitalisere workflows med Power Apps samt automatisere workflows mellem services med Power Automate.

28. februar 2023 | Læs mere