Artikel top billede

Podcast: Techtopia – viden med et drys paranoia

Kom på en teknologisk lytter med Henrik Føhns, når han guider rundt i Techtopia.

En hurtig overflyvning over de seneste episoder af podcasten Techtopia giver et vink om, at man er lidt længere ude end almindeligt digitalt forbrugerstof.

For med titler som ”9/11 skabte en overvågningsindustri” og ”C++ er Bjarnes usynlige kodesprog” markerer Techtopia og Henrik Føhns, at ambitionsniveauet er højt, og at man som lytter bliver tage alvorligt.

Det skyldes naturligvis, at Techtopia er ret smal, når det kommer til målgruppen. Med et hold af udgivere, der tæller IDA og Innovations Centre Danmark, er linjen stukket ud for indhold, der er målrettet et publikum, der har taget mere end den lille eksamen i anvendt matematik.

Når Techtopia for alvor er en podcast, man med fordel kan tune ind på, er det dog, fordi den med stor professionalisme tager fat på, hvordan teknologien – både den, vi kender og den, der kommer – påvirker vores hverdag og verden?

Man bliver klogere, får perspektiv og måske en lille smule mere paranoia hver gang.

Man kan læse mere om Techtopia på IDA’s website. Her er der også links til de streamingtjenester, hvor den ligger, mulighed for at abonnere, skrive sig op til nyhedsbrevet og læse om alle de øvrige aktiviteter, der foregår i podcastserien.

Desuden kan man gå på opdagelse i hele bagkataloget, når man har lyst.

Titel: Techtopia / Kan hentes på gængse podcasttjenester
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere