Artikel top billede

Podcast: Techtopia – viden med et drys paranoia

Kom på en teknologisk lytter med Henrik Føhns, når han guider rundt i Techtopia.

En hurtig overflyvning over de seneste episoder af podcasten Techtopia giver et vink om, at man er lidt længere ude end almindeligt digitalt forbrugerstof.

For med titler som ”9/11 skabte en overvågningsindustri” og ”C++ er Bjarnes usynlige kodesprog” markerer Techtopia og Henrik Føhns, at ambitionsniveauet er højt, og at man som lytter bliver tage alvorligt.

Det skyldes naturligvis, at Techtopia er ret smal, når det kommer til målgruppen. Med et hold af udgivere, der tæller IDA og Innovations Centre Danmark, er linjen stukket ud for indhold, der er målrettet et publikum, der har taget mere end den lille eksamen i anvendt matematik.

Når Techtopia for alvor er en podcast, man med fordel kan tune ind på, er det dog, fordi den med stor professionalisme tager fat på, hvordan teknologien – både den, vi kender og den, der kommer – påvirker vores hverdag og verden?

Man bliver klogere, får perspektiv og måske en lille smule mere paranoia hver gang.

Man kan læse mere om Techtopia på IDA’s website. Her er der også links til de streamingtjenester, hvor den ligger, mulighed for at abonnere, skrive sig op til nyhedsbrevet og læse om alle de øvrige aktiviteter, der foregår i podcastserien.

Desuden kan man gå på opdagelse i hele bagkataloget, når man har lyst.

Titel: Techtopia / Kan hentes på gængse podcasttjenester
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du tilgangen til netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere