Artikel top billede

Streaming: Skræmmende sci-fi og udknaldede parodier i bittesmå bidder

Minifilmene fra Oats Studios og den produktive instruktør Neill Blomkamp tager det absurde til helt nye højder. De er netop lagt på Netflix, men kan også ses gratis på YouTube.

De fleste vil kende sydafrikansk-canadiske Neill Blomkamp som instruktør af sci-fi filmene District 9, Elysium og Chappie.

Men han også ganske produktiv på en række andre områder og har bl.a. sit eget produktionsselskab, Oats Studios. Her har han instrueret en række kortfilm, hvoraf de fleste blev lagt på Netflix 1. oktober og hurtigt er blevet blandt det mest populære indhold.

Blandt titlerne finder man ambitiøse og dystre sci-fi minifilm af ca. 20 minutters længde med store navne som Sigourney Weaver og Dakota Fanning. Men her er også ultrakorte animerede produktioner, der bruger 3D-spilmotoren Unity.

Desuden er der udflippede parodier, der portrætterer en dybt inkompetent præsident, der hellere vil hænge ud med strippere og drikke sig i hegnet med sine redneck-venner end at passe sit arbejde.

Vi møder også en almægtig gud, der keder sig bravt i sin lænestol og derfor beordrer sin butler til at gøre livet surt for de stakkels mennesker.

For slet ikke at tale om de korte produktioner Cooking with Bill og Fluke, der handler om henholdsvis en lettere dysfunktionel TV-shop og et par småpsykotiske militærtyper, der afprøver grumme opfindelser på straffefanger.

Mange af filmene er grafisk ret ubehagelige og absolut ikke for børn. Ellers har filmene fra Oats Studios ikke mange andre fællesnævnere, end at de er korte, virkelig udknaldede og i lange stræk temmelig underholdende.

Alle filmene fra Oats Studios kan for øvrigt også ses kvit og frit på YouTube.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere


Produktion 2.0: Drift og sikkerhed når der går IT i OT

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

23. februar 2023 | Læs mere


MS Power Platform

Bliv inspireret til, hvordan du kan gribe mulighederne via Microsofts Power Platform og Power Apps gennem oplæg om og demonstrationer af, hvordan danske virksomheder anvender mulighederne. Eksempelvis ved at visualisere og dele data med Power BI, tilpasse, digitalisere workflows med Power Apps samt automatisere workflows mellem services med Power Automate.

28. februar 2023 | Læs mere