Artikel top billede

(Foto: Anthony Quintano.)

Facebook vil ansætte 10.000 i Europa til at bygge ny virtuel verden: "Europa er enormt vigtig for Facebook"

EU skal være fødested for en ny virtuel verden med Facebook som forældre. Og der skal ansættes ikke færre end 10.000 til at få det til at ske.

Facebook vil bygge en ny kæmpemæssig tech-virksomhed i EU, som skal hjælpe med at bringe et nyt virtuelt univers til live. I løbet af de næste fem år vil Facebook derfor ansætte ikke færre end 10.000, som skal gøre planen til virkelighed, skriver Reuters.

“Denne investering er et udtryk for tillid til den europæiske tech-branche og potentialet for tech-talenter inden for EU. Europa er enormt vigtig for Facebook”, lyder det fra Facebook.

Facebook sagde allerede i september, at selskabet havde afsat 50 millioner dollars svarende til 320 millioner kroner til at søsætte initiativet, som topchef Mark Zuckerberg har promoveret ved flere lejligheder i den senere tid.

Det nye initiativ skal formentlig organiseres som en del af Facebook Reality Labs. Facebook er allerede i gang med at teste et virtuelt univers, hvor brugere af Oculus Quest 2-headset kan optræde med en avatar og holde møder.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere


Roundtable: Vend dine it-strategiske valg med andre it-ledere

Kravene klare: Som digital leder skal du både have et stærkt bud på fremtidens digitale forretning og et fuldt overblik over hvordan du kommer derhen. Noget som blandt andet CIO og koncerndirektør hos Topdanmark Kasper Tjørntved Davidsen har slået fast over for Computerworld - og hvorfor Topdanmark nu både investerer i ny mainframe og satser stærkt på AI-løsninger.

30. maj 2024 | Læs mere