Artikel top billede

(Foto: Anthony Quintano.)

Facebook vil ansætte 10.000 i Europa til at bygge ny virtuel verden: "Europa er enormt vigtig for Facebook"

EU skal være fødested for en ny virtuel verden med Facebook som forældre. Og der skal ansættes ikke færre end 10.000 til at få det til at ske.

Facebook vil bygge en ny kæmpemæssig tech-virksomhed i EU, som skal hjælpe med at bringe et nyt virtuelt univers til live. I løbet af de næste fem år vil Facebook derfor ansætte ikke færre end 10.000, som skal gøre planen til virkelighed, skriver Reuters.

“Denne investering er et udtryk for tillid til den europæiske tech-branche og potentialet for tech-talenter inden for EU. Europa er enormt vigtig for Facebook”, lyder det fra Facebook.

Facebook sagde allerede i september, at selskabet havde afsat 50 millioner dollars svarende til 320 millioner kroner til at søsætte initiativet, som topchef Mark Zuckerberg har promoveret ved flere lejligheder i den senere tid.

Det nye initiativ skal formentlig organiseres som en del af Facebook Reality Labs. Facebook er allerede i gang med at teste et virtuelt univers, hvor brugere af Oculus Quest 2-headset kan optræde med en avatar og holde møder.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere