Artikel top billede

Facebook vil ansætte 10.000 i Europa til at bygge ny virtuel verden: "Europa er enormt vigtig for Facebook"

EU skal være fødested for en ny virtuel verden med Facebook som forældre. Og der skal ansættes ikke færre end 10.000 til at få det til at ske.

Facebook vil bygge en ny kæmpemæssig tech-virksomhed i EU, som skal hjælpe med at bringe et nyt virtuelt univers til live. I løbet af de næste fem år vil Facebook derfor ansætte ikke færre end 10.000, som skal gøre planen til virkelighed, skriver Reuters.

“Denne investering er et udtryk for tillid til den europæiske tech-branche og potentialet for tech-talenter inden for EU. Europa er enormt vigtig for Facebook”, lyder det fra Facebook.

Facebook sagde allerede i september, at selskabet havde afsat 50 millioner dollars svarende til 320 millioner kroner til at søsætte initiativet, som topchef Mark Zuckerberg har promoveret ved flere lejligheder i den senere tid.

Det nye initiativ skal formentlig organiseres som en del af Facebook Reality Labs. Facebook er allerede i gang med at teste et virtuelt univers, hvor brugere af Oculus Quest 2-headset kan optræde med en avatar og holde møder.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere


Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

09. december 2021 | Læs mere