Artikel top billede

"Vi bliver aldrig miljødarlings, men vi kan gøre noget i en retning, og jeg synes, vi går langt,” siger Jesper Boysen, administrerende direktør i Power til Børsen.

Power forsøger at blive mere miljørigtig: Går ind på markedet for brugt elektronik

Elektronikkæden Power går nu forsigtigt ind på markedet for køb og salg af brugt elektronik. I første omgang er forventningerne beskedne.

Den norskejede elektronikkæde Power forsøger sig nu med køb og salg af brugt elektronik. Et nyt koncept kaldet Repower rulles ud i hele Norden - heraf på 20 lokationer i Danmark, skriver Børsen.

Her kan kunder sælge brugt elektronik til Power. Ikke for kolde kontanter men for rabatkuponer på minimum 50 kroner. De brugte varer vil Power så sælge videre.

Power regner med at investere et tocifret millionbeløb i konceptet i Danmark, og forventningen er, at det vil bidrage med en omsætning på omkring 30 millioner kroner. Power omsætter i forvejen for cirka tre milliarder kroner i Danmark.

“Vi kan se, at det måske kan blive til en forretning over tid. Så ja, det er en satsning, men jeg håber, det bliver en vedvarende gren. Vi bliver aldrig miljødarlings, men vi kan gøre noget i en retning, og jeg synes, vi går langt,” siger Jesper Boysen, administrerende direktør i Power til Børsen.

Power indsamler i forvejen 7.000 ton brugt elektronik i Danmark om året.

Konkurrenten Elgiganten har ifølge Børsen ingen konkrete planer om at gå Power i bedene.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere


Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

09. december 2021 | Læs mere