Artikel top billede

(Foto: Brett Jordan)

PayPal vil sende forretningen i en helt ny retning: Har tilbudt at købe Pinterest for 345 milliarder kroner

Betalingstjenesten PayPal har tilbudt at købe det sociale medie og digitale opslagstavle Pinterest for 45 milliarder dollars svarende til cirka 345 milliarder kroner, forlyder det. Det er ny rekord for opkøb af et socialt medie.

Betalingstjenesten PayPal er angiveligt parat til at sende forretningen i en helt ny retning. Ifølge Reuters har PayPal tilbudt at købe det sociale medie og digitale opslagstavle Pinterest for ikke mindre end 345 milliarder kroner.

Det skriver Reuters baseret på anonyme kilder.

Hvis handlen bliver til noget, er det ny prisrekord for opkøb af et socialt medie, siden Microsoft i 2016 købte LinkedIn for 26,2 milliarder dollars svarende til 167 milliarder kroner.

Microsoft har faktisk selv i foråret forsøgt at købe Pinterest.

Selv om købet af Pinterest umiddelbart ser besynderligt ud, kunne det give PayPal yderligere adgang til at profitere af væksten i e-handel og få adgang til en ny indkomstkilde i form af annoncer.

PayPal har oplevet solid vækst under corona, hvor tjenesten blev brugt til både at betale varer online og til pengeoverførsler uden fysisk fremmøde.

PayPals aktieværdi er steget med ikke mindre end 36 procent i løbet af det seneste år.

Ifølge kilderne er handlen dog ikke på plads endnu, og prisen kan måske ende med at blive en anden.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere