Artikel top billede

(Foto: foto: Michael Altschul / Visuel-Medie / Altschul Michael)

Som Wizer-topchef vil Frank Rasmussen byde Norlys, Fibia og TDC Net op til dans

Teleiværksætteren Frank Rasmussen vil som øverst ansvarlig hos Wizer udfordre de etablerede fiberselskaber i landet. Det skal ske med "snilde og innovation" da kapitalmusklerne er langt fra det samme, lyder det.

Telmore-stifteren Frank Rasmussen er klar til at tage kampen op mod de store fiberselskaber - endnu engang.

Efter fire måneder som driftsdirektør hos Wizer, det tidligere Gigabit, er han rykket op i graderne for nu at kunne kalde sig selv for administrerende direktør, skriver Børsen.

Det danske fibernet er i rivende udvikling disse år, og her domineres markedet af store og kapitalstærke spillere som Norlys, Fibia og TDC Net. Det er netop de etablerede fiber-spillere, som Frank Rasmussen nu byde op til dans i hans nye topchef-rolle.

"De aktører, vi er oppe imod, Norlys, TDC og Fibia, er alle tre gigantkoncerner med pengetanke, der er svulmende. Det er dem, vi skal tage kampen op imod, og der er kun to ting, vi kan vinde på: snilde og innovation. Vi har evnen til at være langt mere agile end dem, da vi er små," siger Frank Rasmussen til Børsen.

Frank Rasmussen ovetog direktør-stafetten fra Claus Østergaard Olsen, der har en fortid som topchef hos Fibia. Her var det bestyrelsesformand Søren Sundahl, der vurderede, at direktørposten havde brug for andre kompetencer, lyder det.

Færdig som iværksætter

Frank Rasmussen har været med til at stifte succesfulde danske til virksomheder som Telmore, Bibob og Image Scandinavia, og førstnævnte indbragte alene 400 millioner kroner, da selskabet blev solgt til TDC.

Da han tiltrådte som COO for Gigabit i sommer slog Frank Rasmussen samtidig fast, at hans tid som iværksætter var forbi.

“Det kan jeg sige meget skarpt. Min tid som iværksætter er et afsluttet kapitel. Det har det været i nogle år. Jeg har været igennem de egne projekter, som jeg skulle igennem. Nu er det ikke det, der har mit fokus mere, og det har det i øvrigt ikke haft i en del år," sagde han dengang til Computerworld.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere


Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

09. december 2021 | Læs mere