Artikel top billede

Som Wizer-topchef vil Frank Rasmussen byde Norlys, Fibia og TDC Net op til dans

Teleiværksætteren Frank Rasmussen vil som øverst ansvarlig hos Wizer udfordre de etablerede fiberselskaber i landet. Det skal ske med "snilde og innovation" da kapitalmusklerne er langt fra det samme, lyder det.

Telmore-stifteren Frank Rasmussen er klar til at tage kampen op mod de store fiberselskaber - endnu engang.

Efter fire måneder som driftsdirektør hos Wizer, det tidligere Gigabit, er han rykket op i graderne for nu at kunne kalde sig selv for administrerende direktør, skriver Børsen.

Det danske fibernet er i rivende udvikling disse år, og her domineres markedet af store og kapitalstærke spillere som Norlys, Fibia og TDC Net. Det er netop de etablerede fiber-spillere, som Frank Rasmussen nu byde op til dans i hans nye topchef-rolle.

"De aktører, vi er oppe imod, Norlys, TDC og Fibia, er alle tre gigantkoncerner med pengetanke, der er svulmende. Det er dem, vi skal tage kampen op imod, og der er kun to ting, vi kan vinde på: snilde og innovation. Vi har evnen til at være langt mere agile end dem, da vi er små," siger Frank Rasmussen til Børsen.

Frank Rasmussen ovetog direktør-stafetten fra Claus Østergaard Olsen, der har en fortid som topchef hos Fibia. Her var det bestyrelsesformand Søren Sundahl, der vurderede, at direktørposten havde brug for andre kompetencer, lyder det.

Færdig som iværksætter

Frank Rasmussen har været med til at stifte succesfulde danske til virksomheder som Telmore, Bibob og Image Scandinavia, og førstnævnte indbragte alene 400 millioner kroner, da selskabet blev solgt til TDC.

Da han tiltrådte som COO for Gigabit i sommer slog Frank Rasmussen samtidig fast, at hans tid som iværksætter var forbi.

“Det kan jeg sige meget skarpt. Min tid som iværksætter er et afsluttet kapitel. Det har det været i nogle år. Jeg har været igennem de egne projekter, som jeg skulle igennem. Nu er det ikke det, der har mit fokus mere, og det har det i øvrigt ikke haft i en del år," sagde han dengang til Computerworld.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere