Artikel top billede

Som Wizer-topchef vil Frank Rasmussen byde Norlys, Fibia og TDC Net op til dans

Teleiværksætteren Frank Rasmussen vil som øverst ansvarlig hos Wizer udfordre de etablerede fiberselskaber i landet. Det skal ske med "snilde og innovation" da kapitalmusklerne er langt fra det samme, lyder det.

Telmore-stifteren Frank Rasmussen er klar til at tage kampen op mod de store fiberselskaber - endnu engang.

Efter fire måneder som driftsdirektør hos Wizer, det tidligere Gigabit, er han rykket op i graderne for nu at kunne kalde sig selv for administrerende direktør, skriver Børsen.

Det danske fibernet er i rivende udvikling disse år, og her domineres markedet af store og kapitalstærke spillere som Norlys, Fibia og TDC Net. Det er netop de etablerede fiber-spillere, som Frank Rasmussen nu byde op til dans i hans nye topchef-rolle.

"De aktører, vi er oppe imod, Norlys, TDC og Fibia, er alle tre gigantkoncerner med pengetanke, der er svulmende. Det er dem, vi skal tage kampen op imod, og der er kun to ting, vi kan vinde på: snilde og innovation. Vi har evnen til at være langt mere agile end dem, da vi er små," siger Frank Rasmussen til Børsen.

Frank Rasmussen ovetog direktør-stafetten fra Claus Østergaard Olsen, der har en fortid som topchef hos Fibia. Her var det bestyrelsesformand Søren Sundahl, der vurderede, at direktørposten havde brug for andre kompetencer, lyder det.

Færdig som iværksætter

Frank Rasmussen har været med til at stifte succesfulde danske til virksomheder som Telmore, Bibob og Image Scandinavia, og førstnævnte indbragte alene 400 millioner kroner, da selskabet blev solgt til TDC.

Da han tiltrådte som COO for Gigabit i sommer slog Frank Rasmussen samtidig fast, at hans tid som iværksætter var forbi.

“Det kan jeg sige meget skarpt. Min tid som iværksætter er et afsluttet kapitel. Det har det været i nogle år. Jeg har været igennem de egne projekter, som jeg skulle igennem. Nu er det ikke det, der har mit fokus mere, og det har det i øvrigt ikke haft i en del år," sagde han dengang til Computerworld.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 og Compliance – i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav

På denne dag får du indsigt i, hvilke metodikker og løsninger, der får enderne til at mødes i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav til sikkerhed – hvilket f.eks. det kommende NIS2-direktiv er udtryk for – samt kunders og myndigheders forventninger til din compliance.

04. juni 2024 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2024 - Sådan indtager du rollen som udviklingsdirigent

Vi dykker ligeledes med i, hvordan du i praksis skaber en hurtig og effektiv udviklingsorganisation trods legacy, siloer og digital gæld. Samt hvordan du bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer. Vel at mærke samtidig med, at både forretningen og andre interne stakeholders har en liste over forventninger, der vokser hurtigere end dit budget.

04. juni 2024 | Læs mere


Årets CIO 2024

Vi skal finde Årets CIO 2024 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO.

06. juni 2024 | Læs mere