Artikel top billede

Lanceret i dag: HBO klar med ny streamingtjeneste i Danmark

I foråret lancerede HBO den nye tjeneste HBO Max i USA, og nu er tjenesten også kommet til Danmark. Forude venter et drabeligt slag mod Netflix, Amazon og Disney.

Den amerikanske tv- og streaminggigant HBO lukker og slukker nu for sin nordiske tjeneste HBO Nordic, der i stedet bliver erstattet med HBO Max.

Således blev HBO Max allerede i maj udrullet i USA, men tjenesten er altså først i dag blevet gjort til gængelig for de danske kunder.

Den nye tjeneste er udset til at blive koncernens globale spydspids på et streamingmarked, hvor konkurrencen er blevet stadig hårdere gennem de seneste år.

I dag kæmper HBO således ikke blot med Netflix, men også i direkte konkurrence med globale gigant-virksomheder som Apple, Amazon og Disney.

Får mere indhold

HBO Max markedsfører sig blandt på at have et større arkiv end HBO Nordic.

Tjenesten vil således udover HBO’s eget indhold også blandt andet kunne tilbyde de største produktioner fra selskabet som Warners Brother og Cartoon Networks, lyder det fra HBO.

"Kunderne kommer til at opleve en helt anden service både i forhold til det visuelle, men også i forhold til produktfladen hvor vi beholder alt det nuværende og samtidigt tilføjer meget mere indhold,” sagde Christina Sulebakk, direktør for HBO i Europa, til Børsen tidligere på året.

Her oplyste HBO-chefen også, at selskabet med HBO Max kommer til at tilbyde mere lokalt indhold end tidligere, og selskabets barsler samtidig med sin første danske serie, Kamikaze.

HBO Max koster 79 kroner om måneden.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere