Top 100:Her er de bedste it-infrastruktur-selskaber i Danmark: 34 leverandører leverer vækst på 30 procent

Artikel top billede

Lanceret i dag: HBO klar med ny streamingtjeneste i Danmark

I foråret lancerede HBO den nye tjeneste HBO Max i USA, og nu er tjenesten også kommet til Danmark. Forude venter et drabeligt slag mod Netflix, Amazon og Disney.

Den amerikanske tv- og streaminggigant HBO lukker og slukker nu for sin nordiske tjeneste HBO Nordic, der i stedet bliver erstattet med HBO Max.

Således blev HBO Max allerede i maj udrullet i USA, men tjenesten er altså først i dag blevet gjort til gængelig for de danske kunder.

Den nye tjeneste er udset til at blive koncernens globale spydspids på et streamingmarked, hvor konkurrencen er blevet stadig hårdere gennem de seneste år.

I dag kæmper HBO således ikke blot med Netflix, men også i direkte konkurrence med globale gigant-virksomheder som Apple, Amazon og Disney.

Får mere indhold

HBO Max markedsfører sig blandt på at have et større arkiv end HBO Nordic.

Tjenesten vil således udover HBO’s eget indhold også blandt andet kunne tilbyde de største produktioner fra selskabet som Warners Brother og Cartoon Networks, lyder det fra HBO.

"Kunderne kommer til at opleve en helt anden service både i forhold til det visuelle, men også i forhold til produktfladen hvor vi beholder alt det nuværende og samtidigt tilføjer meget mere indhold,” sagde Christina Sulebakk, direktør for HBO i Europa, til Børsen tidligere på året.

Her oplyste HBO-chefen også, at selskabet med HBO Max kommer til at tilbyde mere lokalt indhold end tidligere, og selskabets barsler samtidig med sin første danske serie, Kamikaze.

HBO Max koster 79 kroner om måneden.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Om SAP Excellence Day 2022

På SAP Excellence Day 2022 får du et kondenseret og prioriteret overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

05. oktober 2022 | Læs mere


Sådan får du effektiv drift og udnytter de nye muligheder med Microsoft Dynamics 365

På denne konference kan du derfor få indblik i nyhederne i Microsoft Dynamics 365, erfaringer med udrulning af systemerne samt nyttig viden fra en række centrale leverandører om valgmulighederne i det omfattende system og erfaringerne ind til nu.

06. oktober 2022 | Læs mere


Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital