Artikel top billede

Streaming-gigant skifter navn i Danmark - og får markant mere indhold

HBO Nordic skifter navn, og tjenestens europæiske kunder vil til næste år får adgang til markant mere indhold.

Den amerikanske kabel- og streaminggigant HBO skifter navn i Danmark og får samtidig udvidet det digitale sortiment betragteligt. Det skriver Ekstra Bladet.

På det nordiske marked har HBO indtil nu tilbudt streamingtjenesten HBO Nordic, men i anden halvdel af 2021 vil HBO Nordic blive til HBO Max Global.

HBO Max blev allerede i maj udrullet i USA, mens den nye globale udgave af tjenesten vil gå live i Europa og Asien i løbet af det kommende år.

Langt mere indhold

Der er ikke blot tale om et navneskifte med en regulær ekspansion, der ifølge Ekstra Bladet betyder at de europæiske forbrugere vil få fordoblet indholdet.

Som Computerworld skrev i dagens Morgen-briefing så har verdens største filmproducent Warner Bros. netop indgået en aftale med HBO om, at selskabet vil udgive alle selskabet nye film på HBO Max.

Det sker efter, at biograferne over hele verden har været hårdt ramt af corona-pandemien, hvor folk i stigende grad har fortrukket at nyde deres film og serien hjemme i sofaen.

Helt konkret betyder den nye aftale derfor, at alle de 17 film som Warner Bros har planlagt at give biograf-premiere i 2021 nu, vil blive gjort tilgængelig på tjenesten samtidig med, at de kommer i biografen.

Læs også: Dansker bliver europæisk chef for international streaming-gigant
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere