Artikel top billede

Streaming-gigant skifter navn i Danmark - og får markant mere indhold

HBO Nordic skifter navn, og tjenestens europæiske kunder vil til næste år får adgang til markant mere indhold.

Den amerikanske kabel- og streaminggigant HBO skifter navn i Danmark og får samtidig udvidet det digitale sortiment betragteligt. Det skriver Ekstra Bladet.

På det nordiske marked har HBO indtil nu tilbudt streamingtjenesten HBO Nordic, men i anden halvdel af 2021 vil HBO Nordic blive til HBO Max Global.

HBO Max blev allerede i maj udrullet i USA, mens den nye globale udgave af tjenesten vil gå live i Europa og Asien i løbet af det kommende år.

Langt mere indhold

Der er ikke blot tale om et navneskifte med en regulær ekspansion, der ifølge Ekstra Bladet betyder at de europæiske forbrugere vil få fordoblet indholdet.

Som Computerworld skrev i dagens Morgen-briefing så har verdens største filmproducent Warner Bros. netop indgået en aftale med HBO om, at selskabet vil udgive alle selskabet nye film på HBO Max.

Det sker efter, at biograferne over hele verden har været hårdt ramt af corona-pandemien, hvor folk i stigende grad har fortrukket at nyde deres film og serien hjemme i sofaen.

Helt konkret betyder den nye aftale derfor, at alle de 17 film som Warner Bros har planlagt at give biograf-premiere i 2021 nu, vil blive gjort tilgængelig på tjenesten samtidig med, at de kommer i biografen.

Læs også: Dansker bliver europæisk chef for international streaming-gigant
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere