Artikel top billede

Massivt pres fra USA fik Huawei til at frasælge Honor: Nu lancerer selskabet sin første smartphone globalt

Efter vedvarende sanktioner fra USA så Huawei sig nødsaget til at frasælge Honor for at redde brandet. Nu er Honor klar til at lancere sin første smartphone på det globale marked.

Det var et massivt og vedvarende pres fra USA mod Huawei, der gjorde, at det kinesiske selskab frasolgte underbrandet Honor.

Hvis Honor stod på egne ben, var der større chancer for succes på det globale marked, lød det. Huawei har nemlig været særdeles svækket på især det amerikanske marked.

Nu er Honor så klar til at træde ind i USA og den globale scene med sin første smartphone som selvstændigt selskab, skriver CNBC.

I modsætninge til Huaweis telefoner, så er Honors smartphones udstyret med Googles software, herunder Android-styresystemet, og har adgang til chips fra Qualcomm.

Den nye model, ved navn Honor 50, vil lanceres på 40 forskellige markeder, hvilket markerer en milepæl for det tidligere Huawei-brand, der har som mission at vinde tabte markedsande tlbage.

Prisen for Honor 50 lyder på 614 dollar, eller knap 4.000 kroner, på det amerikanske marked.

Honor fungerede som Huaweis brand for budgetvenling smartphones. Denne division blev frasolgt i december 2020 til et konsortium af købere.

På nuværende tidspunkt er Honor ikke underlagt de samme sanktioner fra USA, som Huawei er, selvom selskabets stadig er delvist på kinesiske hænder, lyder det.
Nu vil Honor bevæge sig fra budget-segmentet over mod premium-segmentet, fremgår det. Honor 50 blev lanceret på det kinesiske marked tidere på året, og på hjemmemarkedet har selskabet allerede vundet flere markedsandele.

Tilbage i august sad Honor på 15 procent af det kinesiske marked, hvilket gør selskabet til den tredjestørste spiller i Kina.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere


Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

09. december 2021 | Læs mere