Artikel top billede

Topchef stopper med omgående virkning i cloud-selskabet Twilio: Aktien falder med 12 procent

Onsdag stoppede COO'en i det amerikanske cloud-selskab Twilio med øjeblikkelig virkning. Det skete efter selskabets udmelding om, at man så ind i et underskud for fjerde kvartal.

Onsdag aften stod det amerikanske cloud-selskab Twilio pludselig uden en driftsdirektør.

George Hu, der har bestredet posten siden 2017, stoppede nemlig med omgående virkning.

Hans afgang skete umiddelbart efter, at selskabet måtte melde om et forventet underskud i årets fjerde kvartal, skriver Morningstar.

Kombinationen af disse nyheder var ikke just positiv læsning for selskabets investorer, der sendte aktiekursen på retur.

Onsdag faldet Twilio-aktien, der er noteret i USA, med 12 procent.

Twilios omsætning steg i årets trejde kvartal, hvor regnskabet netop er fremlagt. Her steg omsætningen med 65 procent til 740 millioner dollar.

Det forventes ligeledes, at omsætning og salget vil stige i løbet af årets sidste tre måneder. Men med onsdagens udmelding stod det klart, at underskuddet bliver større end selskabet og analytikerne først havde antaget. Faktisk dobbelt så stort.

Fremover er det Khozema Shipchandler, der har været Twilios CFO siden 2018, der ligeledes vil påtage sig rollen som driftsdrirektør.

Tilbage i 2020 opkøbte Twilio, der har base i San San Francisco, kundedataplatformen segment for hele 20 milliarder kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere