Artikel top billede

(Foto: Websummit, CC BY 2.0 / Image by Dan Taylor)

Elon Musk er nu den rigeste person i historien: Runder formue på 300 milliarder dollar

Aldrig har noget mennesket være rigere, end Elon Musk er i øjeblikket. Hans formue er oversteget 300 milliarder dollar, hvilket er 100 milliarder dollar mere end Jeff Bezos, der er klodens andenrigeste mand.

Elon Musk har slået en formuemæssig rekord.

Han er den første nogensinde, der har en formue, som overstiger 300 milliarder dollar. Det svarer til 1.900 milliarder kroner.

Det viser Bloombergs seneste opgørelse over verdens rigeste.

Han har dermed forbipasseret Jeff Bezos, der indtil for få måneder siden var den rigeste, mere over 100 milliarder dollar.

I mange år var det Bill Gates, grundlægger af Microsoft, der kunne bryste sig af at være verdens rigeste. Men nu er Elon Musk mere end dobbelt så rig som Bill Gates, skriver Forbes.

Elon Musks formue er steget gevaldigt til vejrs den senere uge, da den er bundet op i Tesla-aktier.

Tesla landede en ordre på 100.000 elbiler til udlejningsfirmaet Hertz, hvilket fik aktien til at stige med omkring 12 procent. Her rundede prisen per aktie 1.000 dollar.

Her er verdens 10 rigeste

Når man kigger på listen over verdens mest velhavende personer, så er der ingen tvivl om, hvordan man kommer til tops. Det handler om at stifte et tech-selskab.

Her er verdens 10 rigeste på nuværende tidspunkt ifølge Bloomberg.

1. Elon Musk, stifer af Tesla
2. Jeff Bezoz, stifter af Amazon
3. Bernard Arnault, CEO i LVMH
4. Bill Gates, stifter af Microsoft
5. Larry Page, stifter af Google
6. Sergey Bin, stifter af Google
7. Mark Zuckerberg, stifter af Facebook
8. Steve Ballmer, tidligere Microsoft-direktør og storaktionær
9. Larry Ellison, stifter af Oracle
10. Warren Buffet, investor
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere


Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

09. december 2021 | Læs mere