Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

På jagt efter nyt job? Her er 10 spændende stillinger som software-tester, som er ledige lige nu

I denne uge har vi fokus på test. Du kan nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Vertica, Timemsystem og NTI.

Nemlig.com søger senior test manager, Brøndby

Er du vild med build-in quality, kan du vise, at tidlig test betaler sig samt sikre, at de agile processer bliver forankret? Så har vi jobbet og kollegaerne klar til dig

Som senior test manager i vores Test & QA-team er du medansvarlig for alle testrelaterede aktiviteter.

Din vigtigste opgave er at sikre, at gennemførslen af test management for vores større leverancer bliver en succes, uagtet om de leveres agilt eller i projektregi. Det er også dit ansvar at koordinere og motivere organisationen til at tænke shift left, så vi opnår optimal kvalitetssikring fra starten.

Testområdet er rigtigt godt forankret i vores udviklingsafdeling, der består af mere end 60 medarbejdere i henholdsvis Danmark og Ukraine.

I Test & QA er vi ansvarlig for alle testmiljøer, hvorfor en del af jobbet som senior test manager er at sikre en effektiv udnyttelse af vores testmiljøer, blandt andet ved at modne organisationens tilgang til CI/CD.

Læs hele annoncen her.

Bloom søger software test engineer, Aarhus

For vores kunde Cryptomathic søger vi en software test engineer, der har lyst til at arbejde sammen med et skarpt udviklingsteam om at designe og implementere tests samt forbedre testmetoder og -værktøjer.

Cryptomathic er en softwarevirksomhed, der udvikler sikkerhedsløsninger til den internationale bank- og finansverden. Virksomheden er midt i en forandring af tilgangen til tests, og du bliver en vigtig drivkraft i arbejdet med at professionalisere og automatisere testområdet.

Du vil være tilknyttet et udviklingsteam, som du sidder sammen med i dit daglige arbejde.

Organisatorisk bliver du en del af et QA-team sammen med andre testprofessionelle, som du kan sparre med.

Du har en relevant uddannelse på minimum bachelorniveau samt et par års erfaring som enten softwaretester eller -udvikler. Du har en bred viden om teknikker indenfor testdesign og generel erfaring med programmering/scripting.

Læs hele annoncen her.

Danske Spil søger test & quality assurance manager med løsningsorienteret mindset, Brøndby

Du kender sikkert vores firmanavn og vores produkter, men ved du også, at Danske Spil er til glæde og til gavn for hele Danmark?

Vi bidrager hvert år til gode økonomiske rammer i dansk idræts- og foreningsliv.

Hver en krone, som vi har i overskud, går tilbage til det danske samfund. At vi er til glæde og til gavn gør os unikke.

Selvom vi er i liga med de store internationale spiludbydere, så er der ingen andre spiludbydere, der kan konkurrere med det. Konkurrencen er benhård, og vi har derfor brug for dine kompetencer. Lige nu søger vi en QA-manager – vil du med på holdet?

Du kommer til at spille en vigtig rolle i QA-teamet i Danske Spil.

Teamet varetager alle relevante QA-aktiviteter for projekterne i Danske Spil, heriblandt planlægning-, koordinering- og udførsel af test.

Du bliver kollega med fem andre QA-ressourcer, som alle vægter socialt samspil, hjælpsomhed og god kvalitet højt.

Som QA-manager i Danske Spil vil du også selv kunne være med til, at tilpasse rammerne for, hvordan testaktiviteterne i projekterne skal gennemføres.

Læs hele annoncen her.

Vertica søger erfaren software-tester/QA-konsulent, Aarhus

Kunne du tænke dig at være med til at skabe nogle af landets største e-handelsløsninger? Og vil du bruge din forretningsforståelse og testkompetencer til at hæve kvaliteten af vores løsninger yderligere?

Som software-tester i Vertica kommer du til at arbejde sammen med nogle af branchens dygtigste .NET-udviklere, frontend-udviklere, grafiske designere og UX-konsulenter. Du vil endvidere blive en del af vores testfaggruppe med fokus på test og kvalitetssikring.

Du vil i samarbejde med et par faste teams og kunder udføre testrelaterede opgaver.

Som testere i Vertica arbejder vi overordnet med tre forskellige slags opgaver: Skrive/reviewe opgavebeskrivelser, teste leverancer og overdrage leverancer til test hos kunden.

Som person er du nysgerrig, analytisk, intuitiv og vedholdende. Du har flere års erfaring med professionel test og kvalitetssikring – meget gerne inden for webudvikling.

Læs hele annoncen her.

Twins Consulting søger dygtig og erfaren tester, Esbjerg

Lever og ånder du for test og brugervenligt software?

Har du styr på at udarbejdelse af testplaner og har du erfaring i at teste software manuelt og opsætte scenarier for testene og har samtidig i arbejdet en holdning til og fokus på bedste mulig brugeroplevelse… så er det dig, som vi leder efter.

Drømmer du om at arbejde i en vækstende international anerkendt virksomhed, hvor alle arbejder passioneret for et og samme produkt?

Hvis du elsker data, så kender du sikkert WorkPoint allerede. Workpoint bringer struktur til din overflod af information

Mange virksomheder bruger Microsoft. Og et stigende antal migrerer til skyen.

Disse to teknologiske fænomener danner den perfekte platform – en forening af velkendt software kombineret med skalerbar båndbredde og lagerplads. Sammen hjælper det moderne virksomheder med at blomstre.

Læs hele annoncen her.

KMD søger test¬ma¬na¬ger for Major Account, Ballerup

Brænder du for test management? Er du vant til, at indgå i store projekter og trives du med faglig sparring på højeste niveau?

Så har du nu chancen for at blive en del af et stærkt leveranceteam i KMD.

KMD er en af de store spillere, når det gælder udvikling, vedligehold og drift af SAP-systemer.

Vi er omkring 400 kompetente SAP-kollegaer, der arbejder med komplekse forretningssystemer til offentlige og private kunder.

Vi har fokus på vidensdeling, opbygning af kompetencer og på at være på forkant med udviklingen inden for SAP og andre teknologier.

KMDs SAP-and Strategic Projects Division er i hastig vækst, og vi har behov for at styrke vores ledelsesressourcer på kvalitets-, risiko- og testområdet.

Vi søger derfor nu en test manager, der kan bidrage til at udbygge afdelingens styrke og dybde på kvalitetsområdet for store, forretningskritiske systemer baseret på SAP-teknologi.

Læs hele annoncen her.

Capgemini Danmark søger Technical Testers for QA, automation and test projects, Aarhus or Vallensbæk

Are you ready to challenge yourself with test scripting for an infinite array of solutions, platforms, and environments?

Working with us, you take part in projects for a variety of clients, all with different parameters, set-ups, and needs for which you create the right solutions.

Depending on where you live, you can join us in either Aarhus or Vallensbæk.

Regardless of your primary location, you will divide your time between working on-site with our customers and working in-house with your peers to deliver solutions.

Joining us, we offer you plenty of online courses and on-site training through our Quality Academy to develop skills in any area you may need.

You will also become a part of our community network, connecting you to over 1,000 analysts, test managers, automation experts and other skilled colleagues across the world.

Læs hele annoncen her.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen søger testere med teknisk flair til årsopgørelsen og forskudsopgørelsen, Kongens Lyngby

Vil du være en del af teamet bag en helt central samfundsopgave - at levere årsopgørelsen til fem millioner skatteydere i Danmark?

Du bliver en del af kontoret Personsystemer i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, som har det it-mæssige ansvar for årsopgørelsen og forskudsopgørelsen.

et faglige er i højsæde, og omgangstonen er uformel og imødekommende.

Vi opskalerer massivt omkring årsopgørelsen og søger derfor testere, der har lyst til at indgå i et team af engagerede og erfarne medarbejdere, som er ansvarlige for udvikling af Årsopgørelsen og Forskudsopgørelsen, som hvert år skal sikre borgerne korrekt skatteberegning af over 500 milliarder kroner.

Som en del af en højt specialiseret it-organisation med over 1.000 kolleger, er der rig mulighed for at sparre med og udfordre kolleger, og dermed sikre høj faglighed. Du vil indgå i faglige netværk i Personsystemer såvel som på tværs af organisationen.

Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere har den seneste og mest relevante viden, så vi kan løse vores opgaver optimalt. Du vil derfor gennemgå et omfattende uddannelsesprogram inden for en række fagområder, med fokus på professionalisering af test og agile principper.

Læs hele annoncen her.

Timemsystem søger softwaretester, Glostrup

Vil du være med til at automatisere vores test? Hos TIMEmSYSTEM bliver du en del af et team, hvor der er gode udviklingsmuligheder og mulighed for at booste din karriere med ny viden og nyeste teknologier i et tæt samarbejde med andre, der deler samme interesse som dig.

TIMEmSYSTEM søger en softwaretester, der vil støtte os i at tilsikre en høj kvalitet i vores produkt. Du har flair for test, og ser det som et vigtigt element i produktudviklingsforløbet.

Du evner at holde mange bolde i luften og indgå i tæt samarbejde med udviklerne så projektmålene nås.

Du anerkender den afgørende betydning af, hvad en god test har for, om et produkt lever op til kundernes forventninger.

Du er struktureret i din arbejdsform, god til at formulere dig skriftligt, har en god forståelse for opbygningen af webapplikationer samt forstår at afkode og gennemskue, hvordan it-fejl i systemer opstår.

Læs hele annoncen her.

NTI søger application engineer/system¬konsulent til en spændende og alsidig stilling, Vejle eller Værløse

Vi søger en dygtig systemkonsulent til at styrke vores indsats omkring Inventor, Vault Professional, Fusion 360 samt konvertering af CAD-data.

Opgaverne kommer til at spænde fra det tekniske i form af installation, konfiguration og test af løsninger til mere kundetilrettede opgaver som design-, data-, og behovsanalyser, virksomhedssparring, præsentationer, seminarer og undervisning.

Vores nye kollega kan tilknyttes vores afdeling i Vejle eller Værløse.

Vi tilbyder et professionelt arbejdsmiljø med god stemning og kolleger, der alle er fagfolk, og som brænder for deres job hos Danmarks største og førende leverandør af CAD og konsulentbistand omkring rådgivning og implementering heraf.

Vi har mulighed for at tilpasse fordelingen af arbejdsopgaverne efter den rette kandidats interesser og kompetencer.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.