Artikel top billede

Sådan skal Apples ansatte arbejde fremover

Apples ansatte vender tilbage til kontoret i begyndelsen af februar i ny hybrid arbejdsmodel, hvor der bliver plads til lidt mere hjemmearbejde.

Virksomheder verden over barsler med, hvordan fremtidens arbejde skal balanceres.

Hos giganten Apple bliver der nu sat gang i et pilotprojekt, hvor der lægges op til en del hjemmearbejde, men stadig med en grænse.

Når medarbejderne vender tilbage på kontoret i begyndelsen af februar, bliver det med mulighed for at arbejde hjemmefra op til fire uger om året.

Det skriver The Verge.

Apples ansætte fik meldingen om de fire uger i går torsdag fra CEO Tim Cook. Tidligere hed det sig, at der kun var plads til to ugers hjemmearbejde.

Nu har Apple og Tim Cook smidt to uger oven i for at give "flere mulighed for at rejse, være tættere på sine kære eller blot ryste op i rutiner."

Apple lægger op til medarbejderne er en til to dage om kontoret i begyndelsen, hvorefter det øges til tre dage fra marts.

Der har tidligere været oprør blandt Apples ansatte har tidligere været kritiske overfor den hybride model, og de mener i stedet, at der skal være langt mere fleksibilitet.

Flere virksomheder har valgt en helt anden linje, hvor blandt andre Twitter og Facebook har givet fuldt råderum til, at deres medarbejdere kan arbejde hjemmefra i det omfang, de ønsker det.
IT-JOB

Unik System Design A/S

Product Owner til Team IT Operations

C WorldWide Asset Management Fondsmæglerselskab A/S

Systemadministrator – Office365/Azure til C WorldWide

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S

Backend Developer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
MS Power Platform

På dette seminar kan du høre mere om mulighederne i Power Apps, og hvordan du kommer igang med at skabe værdi med Microsofts low code/no code-platform. Du kan også få inspiration fra organisationer, der i dag allerede er godt i gang og som har gjort sig deres erfaringer med platformen. Hvad virker? Og hvad virker ikke?

28. september 2022 | Læs mere


Strategisk brug af cloud: Få styr på compliance, infrastruktur og industry clouds

På denne konference klæder vi dig på at træffe de strategiske de valg, som der ligger bag hybrid cloud. Og vi går i dybden med de compliance- og sikkerhedsmæssige udfordringer og beslutninger der følger med cloud-løsninger

29. september 2022 | Læs mere


Årets CISO 2022 - Sådan arbejder du med sikkerhed, systemer og ledelse

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2022 på denne konference.

05. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital