Stifter bliver arbejdende bestyrelsesformand:Michael Holm stopper som direktør for Systematic

Artikel top billede

Sådan skal Apples ansatte arbejde fremover

Apples ansatte vender tilbage til kontoret i begyndelsen af februar i ny hybrid arbejdsmodel, hvor der bliver plads til lidt mere hjemmearbejde.

Virksomheder verden over barsler med, hvordan fremtidens arbejde skal balanceres.

Hos giganten Apple bliver der nu sat gang i et pilotprojekt, hvor der lægges op til en del hjemmearbejde, men stadig med en grænse.

Når medarbejderne vender tilbage på kontoret i begyndelsen af februar, bliver det med mulighed for at arbejde hjemmefra op til fire uger om året.

Det skriver The Verge.

Apples ansætte fik meldingen om de fire uger i går torsdag fra CEO Tim Cook. Tidligere hed det sig, at der kun var plads til to ugers hjemmearbejde.

Nu har Apple og Tim Cook smidt to uger oven i for at give "flere mulighed for at rejse, være tættere på sine kære eller blot ryste op i rutiner."

Apple lægger op til medarbejderne er en til to dage om kontoret i begyndelsen, hvorefter det øges til tre dage fra marts.

Der har tidligere været oprør blandt Apples ansatte har tidligere været kritiske overfor den hybride model, og de mener i stedet, at der skal være langt mere fleksibilitet.

Flere virksomheder har valgt en helt anden linje, hvor blandt andre Twitter og Facebook har givet fuldt råderum til, at deres medarbejdere kan arbejde hjemmefra i det omfang, de ønsker det.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere