Artikel top billede

Center for Cybersikkerhed afslører sin nye chef efter nytår

Der har været helt stille omkring ansættelsesprocessen, men nu melder Center for Cybersikkerhed ud, at den nye chef for centeret afsløres efter nytår.

Efter en måned uden en chef og dyb tavshed om, hvem den næste i arvefølgen bliver, melder FE-tjenesten Center for Cybersikkerhed (CFCS) nu ud, at den nye leder for centeret vil blive offentliggjort på den anden side af nytår.

"Vi forventer at kunne melde en afløser ud i begyndelsen af det nye år. CFCS har siden den 1. november haft en fungerende chef i form af Mark Fiedel," lyder det i en pressemeddelelse, som CFCS offentliggjorde onsdag, skriver ITWatch.

Mark Fiedel er normalvis afdelingschef for internetsikkerhedstjenesten i forsvarsenheden.

Den nye person på posten overtager et næsten ti år gammelt center, der indtil 1. november alle år havde haft den samme mand - Thomas Lund-Sørensen - ved roret.

Thomas Lund-Sørensen er siden gået videre til konsulenthuset Macro Advisory Partners (MAP) som partner i selskabet. Og så har han fået sig en bestyrelsespost i virksomheden Improsec.

Hos Center for Cybersikkerhed havde man forud for Lund-Sørensens afgang slået et stillingsopslag op, hvor man ledte efter en afløser på chef-posten.

Opslaget er igen taget ned, men intet har indtil nu været meldt ud om ansættelsesprocessen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere