Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Inde i Maskinen: Derfor har Tesla stadig et (lille) forspring i det buldrende marked for el-biler

Inde i Maskinen: Computerworlds teknologiredaktør, Niels de Boissezon, har testkørt en række af de toneangivende el- og hybridbiler i år. Senest Teslas familievenlige Model Y. Så det store spørgsmål er: Har Tesla stadig et forspring otte år efter Model S?

Da Tesla sendte sin model S på gaden i Danmark i 2013, var den så langt fra alle andre biler, at man ikke kunne parkere den, uden at fremmede begyndte at spørge til den.

Dens lave runde form, den kæmpe centrale skærm, den digitale instrumentering og de absurd mange elektriske heste var noget helt særligt.

Men er Tesla stadig noget særligt i dag?

Computerworlds teknologiredaktør, Niels de Boissezon, har testkørt en række af de toneangivende el- og hybridbiler og er (lidt) i tvivl.

For Tesla bygger stadig unikke biler med mange små sjove og nyttige tweaks. Men konkurrenter som Polestar er blevet virkeligt gode.

Så lyt med i denne seneste episode af Inde i Maskinen, hvor Niels de Boissezon og chefredaktør Lars Jacobsen diskuterer, om Tesla stadig er unik - og hvilke konkurrenter der er kommet tæt på den nyeste model Y.

Lyt herunder eller - eller lyt til den via iTunes | RSS | Spotify