Artikel top billede

Apple rekrutterer massevis af ingeniører til nyt kontor: Vil droppe leverandører for selv at producere trådløse chips

Apple er i færd med at hyre ind til et nyt hold, der skal udvikle trådløse chips, så selskabet slipper for at købe ind hos blandt andet Broadcom og Skyworks Solutions.

Apple er i gang med at hyre stribevis af ingeniører og it-folk, der skal udvikle trådløse chips.

Meningen med de mange nyansættelser på det nyt kontor i det sydlige Californien er, at de egenudviklede chips skal knune erstatte komponenter, der i dag leveres af blandt andet Broadcom og Skyworks Solutions, skriver Bloomberg.

Jobopslag viser, at tech-giganten søger en række medarbejdere til chipudvikling i byen Irvine, hvor Broadcom, Skyworks og andre chipmagere hører hjemme.

Et af de seneste jobopslag fra selskabet viser, at man søger medarbejdere med erfaring i modemchips og andre trådløse halvledere.

Ifølge Bloomberg, så er det en del af Apples strategi at åbne satellitkontorer, hvor ingeniører kan samles, der ikke umiddelbart ønsker at arbejde på basen i Silicon Valley. Tilgangen skal desuden sikre, at Apple kan producere flere komponenter i eget hus.

Fredag eftermiddag beskrev Bloomberg rygterne, der efterfølgende fik Skyworks til at falde med hele 11 procent. Hertil faldt Broadcomm og Qualcomm med fire procent hver ovenpå nyhederne.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere