Artikel top billede

Problemer med coronapas-app til Android er nu løst: Ny opdatering tilgængelig

Weekendens problemer med coronapas-appen til Android er nu løst, oplyser Sundhedsdatastyrelsen.

Henover weekenden har der været problemer med den seneste version af coronapas-appen til Android-telefoner.

Den fejlramte version, der hedder 1.4.4, er nu rettet igen.

Det oplyser Lisbeth Nielsen, direktør for Sundhedsdatastyrelsen, på Twitter.

"Så er den rettede version af coronapas til Android tilgængelig i Google Play - tak for tålmodigheden. Vi gør alt for at forhindre gentagelse," skriver hun.

Problemerne med appen gjorde, at den enten ikke kunne åbnes eller lukkede ned af sig selv. Det har eksempelvis skabt problemer i forbindelse med restaurantbesøg eller flyrejser, hvor det er et krav at fremvise coronapas.

I samarbejde med leverandøren fik Sundhedsdatastyrelsen udgivet en ny vesion, der hedder 1.4.5, søndag aften, og det er den, der skal installeres på Android-telefonerne for at imødekomme problemet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere