Artikel top billede

Apple-butikker lukker på stribe: Denne tommelfingerregel er helt afgørende

Den ene Apple-butik efter den anden må i øjeblikket lukke ned i USA. Ifølge et amerikansk medie har Apple en helt særlig tommelfingerregel, der afgør, om en butik skal lukke ned eller ej.

I øjeblikket er knap 30 Apple-butikker i USA midlertidigt lukket.

Apple er ikke kommet med en officiel begrundelse, men lukningerne sker samtidig med, at covid-19 med omikron-varianten som driver igen er på fremmarch i store dele af USA.

Det skriver Apple-mediet Macrumors.

Flere af selskabets mest kendte og højtprofilerede butikker – her i blandt butikken på Fifth Avenue i New York – er blandt de lukkede, skriver Mark Gurmnan, der er journalist hos erhvervsmediet Bloomberg, på Twitter.

Bloomberg oplyser desuden, at flere af butikkerne er hårdt ramt af smittespredning blandt de ansatte, mens fem butikker i staten Washington er lukket på grund af vejrforhold.

Denne tommelfinger-regel gælder

Siden pandemien ramte USA og Europa i starten af 2020 har Apple været hurtig til at lukke sine butikker, når der er opstået smittespredning i lokalområdet og blandt personalet.

Ifølge Bloomberg er tommelfingerreglen at Apple lukker en butik, hvis 10 procent af personalet er testet positive.

”Vi overvåger løbende forholdene og tilpasser vores sundhedsmæssige tiltag for at værne om vores kunder og ansattes helbred,” oplyste Apple til Bloomberg tidligere på måneden.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere