Artikel top billede

(Foto: Computerworld.dk)

Huawei forventer endnu et forfærdeligt regnskab: Omsætningen falder igen med 30 procent

Den kinesiske it-virksomhed Huawei forventninger endnu engang et blodrødt regnskab med en omsætning der styrtdykker med hele 30 procent.

2022 bliver endnu et rædselsår for kinesiske Huawei, der fortsat kæmper med det massive handelsforbud, der er mod selskabet fra USA.

Selskabet forventer derfor endnu engang, at omsætningen kommer til at falde med yderligere 30 procent, når selskabet næste gang fremlægger sit regnskab.

Det skriver Reuters.

I en nytårsmeddelelse til medarbejderne, skriver den skiftende formand for selskabet, der på nuværende tidspunkt er Guo Ping, at de ansatte skal forberede sig på endnu et turbulent år.

Det kommende år vil "komme med sin del af udfordringer," skriver han i meddelelsen, men er tilfreds med selskabets resultater for 2021.

Resultatet ventes at ende på 634 milliarder yuan eller 653 milliarder danske kroner.

Huawei kunne også i slutningen af 2021 fremvise et resultat, hvor omsætningen var faldet med 30 procent.

De svære vilkår for Huawei kommer efter USA's tidligere præsident Donald Trump inførte et omfattende forbud for amerikanske virksomheder med at handle med Huawei. Et forbud som Joe Biden har valgt at videreføre. Det har særligt ramt Huaweis smartphoneforretning hårdt.

Samtidig valgte en stor del af de vestlige lande at droppe Huawei til at udrulle det kommende 5G-netværk.
IT-JOB

Bunker Holding A/S

People Lead

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Azure DevOps engineer

Capgemini Danmark A/S

Service Desk medarbejder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Skab en bedre bundlinje ved at gentænke rammerne i kampen om fremtidens talenter

Mennesker er forskellige og medarbejdere arbejder forskelligt. Nøglen til succes for fremtidens virksomheder er at tage udgangspunkt i de ansattes forskellige og individuelle behov. Kort sagt behandler du dine medarbejdere ens ved at behandle dem forskelligt

07. februar 2023 | Læs mere


Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere