Artikel top billede

Streaming: Slut med bonderøve, afpresning og hvidvaskning i millionklassen

Sidste sæson af den prisvindende Netflix-serie Ozark får premiere lige om lidt og varsler endnu flere prøvelser for finanstroldmand Martin Byrde og hans plagede familie.

For de fleste finansielle rådgivere er hverdagen lige så risikabel som at skrive for eksempelvis Computerworld. Arbejdsdagen byder trods alt sjældent på mere dramatiske fysiske udfordringer end at undgå at snuble over sine egne ben på vej til kaffemaskinen.

Sådan ville hovedpersonen i Netflix-serien Ozark helt sikkert ønske, at det stadig var: Stille og roligt.

Men allerede i seriens spæde begyndelse bliver finansekspert Martin Byrde og hans familie presset til at rykke til ferieområdet The Ozarks i udkants-USA. Her vasker de penge for et mexicansk narkokartel og forsøger – med svigtende held – at holde sig på god fod med den undertiden morderiske lokalbefolkning.

Heldigvis får familien hurtigt lagt hånd på et feriecenter. Her finder de ud af, at pengesedler er helt udmærket isolering i de små hytter, og siden udvider de også forretningen med et flydende casino.

Vi har tidligere skrevet om Ozark, der har vundet Emmy-priser i bunkevis og i almindelighed opfattes som en af de absolut bedste Netflix-serier lige nu. Men nu lakker det snart mod enden

21. januar er der premiere på syv nye afsnit, der udgør første halvdel af fjerde og sidste sæson, og de sidste afsnit følger senere på året.

I denne korte trailer antydes det, at det stadig ikke er helt nemt for den hårdt prøvede Byrde-familie.

Titel: Ozark / Kan streames på Netflix – 4. sæson har premiere 21. januar




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere