Artikel top billede

Streaming: Slut med bonderøve, afpresning og hvidvaskning i millionklassen

Sidste sæson af den prisvindende Netflix-serie Ozark får premiere lige om lidt og varsler endnu flere prøvelser for finanstroldmand Martin Byrde og hans plagede familie.

For de fleste finansielle rådgivere er hverdagen lige så risikabel som at skrive for eksempelvis Computerworld. Arbejdsdagen byder trods alt sjældent på mere dramatiske fysiske udfordringer end at undgå at snuble over sine egne ben på vej til kaffemaskinen.

Sådan ville hovedpersonen i Netflix-serien Ozark helt sikkert ønske, at det stadig var: Stille og roligt.

Men allerede i seriens spæde begyndelse bliver finansekspert Martin Byrde og hans familie presset til at rykke til ferieområdet The Ozarks i udkants-USA. Her vasker de penge for et mexicansk narkokartel og forsøger – med svigtende held – at holde sig på god fod med den undertiden morderiske lokalbefolkning.

Heldigvis får familien hurtigt lagt hånd på et feriecenter. Her finder de ud af, at pengesedler er helt udmærket isolering i de små hytter, og siden udvider de også forretningen med et flydende casino.

Vi har tidligere skrevet om Ozark, der har vundet Emmy-priser i bunkevis og i almindelighed opfattes som en af de absolut bedste Netflix-serier lige nu. Men nu lakker det snart mod enden

21. januar er der premiere på syv nye afsnit, der udgør første halvdel af fjerde og sidste sæson, og de sidste afsnit følger senere på året.

I denne korte trailer antydes det, at det stadig ikke er helt nemt for den hårdt prøvede Byrde-familie.

Titel: Ozark / Kan streames på Netflix – 4. sæson har premiere 21. januar
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere