Artikel top billede

Streaming: Slut med bonderøve, afpresning og hvidvaskning i millionklassen

Sidste sæson af den prisvindende Netflix-serie Ozark får premiere lige om lidt og varsler endnu flere prøvelser for finanstroldmand Martin Byrde og hans plagede familie.

For de fleste finansielle rådgivere er hverdagen lige så risikabel som at skrive for eksempelvis Computerworld. Arbejdsdagen byder trods alt sjældent på mere dramatiske fysiske udfordringer end at undgå at snuble over sine egne ben på vej til kaffemaskinen.

Sådan ville hovedpersonen i Netflix-serien Ozark helt sikkert ønske, at det stadig var: Stille og roligt.

Men allerede i seriens spæde begyndelse bliver finansekspert Martin Byrde og hans familie presset til at rykke til ferieområdet The Ozarks i udkants-USA. Her vasker de penge for et mexicansk narkokartel og forsøger – med svigtende held – at holde sig på god fod med den undertiden morderiske lokalbefolkning.

Heldigvis får familien hurtigt lagt hånd på et feriecenter. Her finder de ud af, at pengesedler er helt udmærket isolering i de små hytter, og siden udvider de også forretningen med et flydende casino.

Vi har tidligere skrevet om Ozark, der har vundet Emmy-priser i bunkevis og i almindelighed opfattes som en af de absolut bedste Netflix-serier lige nu. Men nu lakker det snart mod enden

21. januar er der premiere på syv nye afsnit, der udgør første halvdel af fjerde og sidste sæson, og de sidste afsnit følger senere på året.

I denne korte trailer antydes det, at det stadig ikke er helt nemt for den hårdt prøvede Byrde-familie.

Titel: Ozark / Kan streames på Netflix – 4. sæson har premiere 21. januar
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere