Artikel top billede

Foto: Volvo

Sig "hej Google" til din bil - Volvo åbner for både Youtube-streaming og stemmestyring i sine biler

Snart kan du bruge Google Assistant i en række nyere biler fra Volvo, som også vil åbne for videostreaming via Youtube.

Som den første bilproducent vil Volvo Cars snart integrere Google Home i sine biler.

Det betyder, at det bliver muligt at sige ”hej Google” til din nye bil og betjene en række af bilens funktioner med stemmestyring via Google Assistant.

Det oplyser Volvo i en pressemeddelelse.

Eksempelvis vil Volvo-ejerne i fremtiden kunne betjene opvarmning eller aflåsning af bilen via stemmestyring inde fra stuen eller mobilens Googles Home-app.

”Med denne integration kan vi forbedre kundeoplevelsen betragteligt – da det giver kunderne mulighed for nemt og sikkert at betjene deres bil hjemmefra eller på farten ved hjælp af enhver personlig enhed, der har Google Assistant," siger Henrik Green, teknologichef hos Volvo Cars, i en pressemeddelelse.

Kræver Android-system

Volvo oplyser at funktionaliteten kræver, at brugerne har en model med et Android-styret infotainmentsystem, der er tilknyttet Volvo Cars egen app samt en Google Assistant-enhed.

Udover Google Home-integrationen oplyser Volvo Cars, at Youtube ligeledes vil gjort tilgængelig som app i biler med Android-styrede infotaintmentstystem, hvilket blandt andet vil gøre det muligt for elbilsejere at streame video, mens deres bil lader op.

”Med YouTube og andre store streamingtjenester, der er på vej, kan vores kunder nyde deres ladestop i stedet for at opleve det som et irritationsmoment og dermed gøre elbil-ejerskabet en smule mere behageligt og nemmere," oplyser Henrik Green ifølge en pressemeddelelse.

De nye funktionaliteter vil ifølge Volvo blive gjort gradvis tilgængelig i de kommende måneder.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere