Artikel top billede

Volvo advarer om at cyberangrebet kan få indflydelse med selskabets drift i den kommende tid. Her er et det billede fra Volvos fabrik i den belgiske by Gent. Foto: Lars Jacobsen

Volvo ramt af omfattende cyberangreb: Tophemmelige data er blevet stjålet

Bilgiganten Volvo er ramt af et cyberangreb, hvor der er blevet stjålet data om selskabets produktudvikling, og derudover advarer koncernen om, at angrebet kan føre til driftsforstyrrelser.

Den svenske bilgigant Volvo, der i dag er ejet af det kinesiske konsortium Geely, er blevet ramt af et omfattende cyberangreb.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Det fremgår af pressemeddelelsen, at selskabet blandt andet har fået stjålet data, der relaterer sig til selskabets tophemmelige forskning og produktudvikling.

Samtidig oplyser Volvo også, at cyberangrebet kan få indflydelse på driften i den kommende tid.

Volvo oplyser, at selskabet øjeblikkeligt har valgt at implementere en række sikkerhedsmæssige foranstaltninger, der skal forhindre at de it-kriminelle kan få adgang til flere data.

Derudover oplyser Volvo, at alle relevante myndigheder er blevet underrettet.

Ifølge Volvo er der ikke på nuværende tidspunkt tegn på, at kundedata er blevet kompromitteret eller at angrebet skulle få konsekvenser for sikkerheden i kundernes biler.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere