Artikel top billede

(Foto: Fibia)

Norlys kobler sig på Fibias enorme fibernet: Får adgang til en halv million potentielle kunder

Norlys er snart klar til at levere lynhurtigt internet og tv til 500.000 danskere. Selskabet får i en ny aftale nemlig adgang til Fibia fibernetværk.

Nu bliver det muligt for 500.000 danskere fordelt over Sjælland, Lolland, Falster og Østjylland at få internet- og tv fra Norlys.

Det er resultatet af en ny aftale, hvor Norlys får adgang til Fibias fibernet.

"Vi er meget glade for aftalen med Fibia, der giver os adgang til 500.000 potentielle kunder i landsdele, hvor vi førhen ikke har haft så stor en rækkevidde. Det betyder også, at vi tager endnu et stort skridt mod vores målsætning om at blive en landsdækkende udbyder af tv og internet," fortæller Gert Rieder, direktør for Teknik & infrastruktur i Norlys Digital, i en meddelelse til Computerworld.

Hos Fibia er teknisk direktør Steen Nielsen godt tilfreds med aftalen, der giver Fibias kunder et større udvalg af vælge mellem.

"Det er godt for forbrugerne at få flere udbydere at vælge imellem. Det gør det muligt for enhver privatkunde eller virksomhed at vælge lige netop det produkt, der passer bedst til deres behov," Siger han.

Norlys planlægger vi, at der fra omkring sommer åbnes op for salget af selskabets internet- og tv-produkterne via Fibias fibernet.

Norlys blev en realitet, da SE og Eniig fusionerede forrige år. Seskabet er ejet af 735.000 andelshavere, og har 2.500 ansatte i det hele. Norlys ejer blandt andet Stofa, der er landets andenstørste tv-udbyder efter Yousee.

Fra årsskiftet trådte en ny aftale i kraft mellem Norlys og Energi Fyn. Her blev det muligt for Norlys at levere internet og tv til 100.000 husstande på fyn.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


Kom hackerne i forkøbet: Sådan gør du din cybersikkerhed kampklar

Kom hackerne i forkøbet. Eksperter deler de bedste erfaring til, hvordan du øger din cybersikkerhed.

01. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?