Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

(Foto: Fibia)

Norlys kobler sig på Fibias enorme fibernet: Får adgang til en halv million potentielle kunder

Norlys er snart klar til at levere lynhurtigt internet og tv til 500.000 danskere. Selskabet får i en ny aftale nemlig adgang til Fibia fibernetværk.

Nu bliver det muligt for 500.000 danskere fordelt over Sjælland, Lolland, Falster og Østjylland at få internet- og tv fra Norlys.

Det er resultatet af en ny aftale, hvor Norlys får adgang til Fibias fibernet.

"Vi er meget glade for aftalen med Fibia, der giver os adgang til 500.000 potentielle kunder i landsdele, hvor vi førhen ikke har haft så stor en rækkevidde. Det betyder også, at vi tager endnu et stort skridt mod vores målsætning om at blive en landsdækkende udbyder af tv og internet," fortæller Gert Rieder, direktør for Teknik & infrastruktur i Norlys Digital, i en meddelelse til Computerworld.

Hos Fibia er teknisk direktør Steen Nielsen godt tilfreds med aftalen, der giver Fibias kunder et større udvalg af vælge mellem.

"Det er godt for forbrugerne at få flere udbydere at vælge imellem. Det gør det muligt for enhver privatkunde eller virksomhed at vælge lige netop det produkt, der passer bedst til deres behov," Siger han.

Norlys planlægger vi, at der fra omkring sommer åbnes op for salget af selskabets internet- og tv-produkterne via Fibias fibernet.

Norlys blev en realitet, da SE og Eniig fusionerede forrige år. Seskabet er ejet af 735.000 andelshavere, og har 2.500 ansatte i det hele. Norlys ejer blandt andet Stofa, der er landets andenstørste tv-udbyder efter Yousee.

Fra årsskiftet trådte en ny aftale i kraft mellem Norlys og Energi Fyn. Her blev det muligt for Norlys at levere internet og tv til 100.000 husstande på fyn.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere

Mest læste klummer og blogs