Artikel top billede

(Foto: SE koncernen / Nikolai Tuborg)

Norlys åbner op for lynhurtigt internet til 100.000 husstande via Energi Fyns fibernet

Fra årsskiftet får mere end 100.000 fynske adresserer mulighed for at vælge tv- og internet fra Norlys. Selskabet har nemlig indgået en aftale med Energi Fyn om at komme på deres fibernet.

Norlys åbner op for lynhurtigt internet til 100.000 fynske husstande med adgang via Energi Fyns fibernet.

Fra 2022 kan de tusindvis af adresser nu vælge Norlys som leverandør af tv- og internet, da de to selskaber har indgået en aftale, der giver Norlys adgang til hele Energi Fyns fibernet.

"Vi er utrolig glade for aftalen med Energi Fyn, der giver os adgang til mere end 100.000 potentielle nye kunder på Fyn, hvor vi tidligere ikke er har haft så stor en rækkevidde. Vi glæder os til at kunne tilbyde vores gode produkter og services til endnu flere husstande i Danmark, og nå endnu et skridt tættere på vores målsætning om at blive en landsdækkende udbyder af tv og internet," fortæller Gert Rieder, direktør for Teknik & infrastruktur i Norlys Digital, i meddelelsen.

Energi Fyn er ejet af 210.000 fynske andelshavere og har udrullet fibernet til 113.000 husstande og virksomheder på Fyn.

Norlys blev en realitet, da SE og Eniig fusionerede forrige år. Seskabet er ejet af 735.000 andelshavere, og har 2.500 ansatte i det hele. Norlys ejer blandt andet Stofa, der er landets andenstørste tv-udbyder efter Yousee.

Energi Fyn er glade for den nye aftale, da det giver andelshaverne et større udvalg af løsninger og indholdsudbydere både på internet og tv-siden.

"Aftalen med Norlys giver vores andelshavere endnu mere at vælge imellem og vil uden tvivl betyde, at endnu flere vil være interesseret i at få fibernet," siger Carsten Nedergaard Hansen, bredbåndsdirektør hos Energi Fyn, i meddelelsen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere