Artikel top billede

(Foto: PR-Foto)

Bankdata fordobler medarbejderstaben i sin Aarhus-afdeling

It-virksomheden Bankdata har fået gevaldigt vokseværk, men én praktikalitet forhindrer firmaet i at ansætte endnu flere teknologi-medarbejdere.

Finans-it-virksomheden Bankdata har haft travlt med ansættelerne på det sendte. De har fordoblet deres medarbejderskarre i den aarhusianske afdeling, til nu at tælle 90 kontorpladser.

Kontoret åbnede tilbage i 2016 og ligger centralt i it-byen Katrinebjerg, hvor blandt andet Aarhus Universitet har centreret al sin IT-forskning og -uddannelse.

"Det er blandt andet den lette adgang til de bedste it- og tech-eksperter i Danmark, der gør Aarhus og INCUBA så attraktiv for Bankdata," skriver Bankdata i en pressemeddelse til Computerworld.

Det er virksomhedens ønske at udvidde yderligere, men pladsmangel slår en bremseklods i vokseværket.

"Hver gang en virksomhed forlader bygningen, har vi stået parate til at overtage pladserne,” fortæller Esben Kolind Laustrup, der er administrerende direktør i Bankdata.

Pladsudfordringeren planlægger INCUBA nu at imødekomme ved at udvidde de eksisterende 12.000 kvadratmeter med yderligere 10.000.

Bankdatas Aarhus-kontor har til huse i INCUBA, som virkomheden deler med andre it-virksomheder som Microsoft, Chainalysis, Concordium med flere. I alt tæller virksomheden over 750 medarbejdere, der er fordelt i Silkeborg, Fredericia og Aarhus.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fellowmind Denmark II ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2022: Digitalisering, sikkerhed og strategi

Hvordan bruger A.P. Møller - Mærsk cloud? Hvordan sikrer digitalisering at TV 2 kan konkurrere med streaming-tjenesterne? Og er din organisation klædt på til at håndtere et DDoS-angreb? Svarerne får du på Computerworld Summit 2022: En hel dag til dig der arbejder professionelt med it.

17. maj 2022 | Læs mere


Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?