Artikel top billede

(Foto: PR-Foto)

Bankdata fordobler medarbejderstaben i sin Aarhus-afdeling

It-virksomheden Bankdata har fået gevaldigt vokseværk, men én praktikalitet forhindrer firmaet i at ansætte endnu flere teknologi-medarbejdere.

Finans-it-virksomheden Bankdata har haft travlt med ansættelerne på det sendte. De har fordoblet deres medarbejderskarre i den aarhusianske afdeling, til nu at tælle 90 kontorpladser.

Kontoret åbnede tilbage i 2016 og ligger centralt i it-byen Katrinebjerg, hvor blandt andet Aarhus Universitet har centreret al sin IT-forskning og -uddannelse.

"Det er blandt andet den lette adgang til de bedste it- og tech-eksperter i Danmark, der gør Aarhus og INCUBA så attraktiv for Bankdata," skriver Bankdata i en pressemeddelse til Computerworld.

Det er virksomhedens ønske at udvidde yderligere, men pladsmangel slår en bremseklods i vokseværket.

"Hver gang en virksomhed forlader bygningen, har vi stået parate til at overtage pladserne,” fortæller Esben Kolind Laustrup, der er administrerende direktør i Bankdata.

Pladsudfordringeren planlægger INCUBA nu at imødekomme ved at udvidde de eksisterende 12.000 kvadratmeter med yderligere 10.000.

Bankdatas Aarhus-kontor har til huse i INCUBA, som virkomheden deler med andre it-virksomheder som Microsoft, Chainalysis, Concordium med flere. I alt tæller virksomheden over 750 medarbejdere, der er fordelt i Silkeborg, Fredericia og Aarhus.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere