Artikel top billede

(Foto: PR-Foto)

Bankdata fordobler medarbejderstaben i sin Aarhus-afdeling

It-virksomheden Bankdata har fået gevaldigt vokseværk, men én praktikalitet forhindrer firmaet i at ansætte endnu flere teknologi-medarbejdere.

Finans-it-virksomheden Bankdata har haft travlt med ansættelerne på det sendte. De har fordoblet deres medarbejderskarre i den aarhusianske afdeling, til nu at tælle 90 kontorpladser.

Kontoret åbnede tilbage i 2016 og ligger centralt i it-byen Katrinebjerg, hvor blandt andet Aarhus Universitet har centreret al sin IT-forskning og -uddannelse.

"Det er blandt andet den lette adgang til de bedste it- og tech-eksperter i Danmark, der gør Aarhus og INCUBA så attraktiv for Bankdata," skriver Bankdata i en pressemeddelse til Computerworld.

Det er virksomhedens ønske at udvidde yderligere, men pladsmangel slår en bremseklods i vokseværket.

"Hver gang en virksomhed forlader bygningen, har vi stået parate til at overtage pladserne,” fortæller Esben Kolind Laustrup, der er administrerende direktør i Bankdata.

Pladsudfordringeren planlægger INCUBA nu at imødekomme ved at udvidde de eksisterende 12.000 kvadratmeter med yderligere 10.000.

Bankdatas Aarhus-kontor har til huse i INCUBA, som virkomheden deler med andre it-virksomheder som Microsoft, Chainalysis, Concordium med flere. I alt tæller virksomheden over 750 medarbejdere, der er fordelt i Silkeborg, Fredericia og Aarhus.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere