Artikel top billede

(Foto: Andrea Piacquadio)

FireEye og McAfee Enterprise slår sig sammen - se det nye navn på de to sammenlagte mastodonter

FireEye og McAfee Enterprise er gået sammen under et nyt navn, hvor de to brands vil tage XDR-markedet til nye højder.

Cybersikkerhedsvirksomhederne FireEye og McAfee Enterprise slår sig nu sammen og skifter navn.

Dermed annoncerer Symphony Technology Group (STG), der købte begge virksomheder sidste år, i dag lanceringen af Trellix, som de to virksomheder fra nu af hedder.

Trellix er en ny virksomhed, der leverer udvidet detektion og respons (XDR) til organisationer med fokus på at accelerere teknologisk innovation gennem maskinlæring og automatisering, fortæller selskabet.

"Vi er utrolig glade for at have Trellix i STG-porteføljen," sagde William Chisholm, der er managing partner hos STG.

"Kunder kan forvente, at Trellix' levende sikkerhedsplatform leverer modig innovation på tværs af XDR-markedet."

Fra den administrerende direktør i Trellix Bryan Palma, lyder det:

"Da nutidens organisationer presser på for at opnå digital transformation, kræves der et stærkt sikkerhedsgrundlag for at sikre fortsat innovation, vækst og robusthed."

Han tilføjer:

"Trellixs XDR-platform beskytter vores kunder, når vi bringer sikkerhed til live med automatisering, maskinlæring, udvidelsesbar arkitektur og trusselsintelligens."

Trellix leverer en platform, der giver brugere mulighed for at overvåge sine systemer og sætte ind, inden alarmer vokser sig store.

STG forventes at lancere McAfee Enterprise Secure Service Edge (SSE)-porteføljen som en separat virksomhed senere i dette kvartal, inklusive Cloud Access Security Broker (CASB), Secure Web Gateway (SWG) og Zero Trust Network Access (ZTNA).
IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Automation Test Manager – QEA

Unik System Design A/S

Scrum Master
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere