Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Microsoft løfter sløret: Så længe skal din pc køre, før den modtager opdateringer

Microsoft har nu undersøgt, hvor længe en pc skal være tændt og online, før Microsoft Update sætter i gang.

Det virker åbenlyst, at din pc skal være tændt og have tilsluttet internetforbindelse for at modtage opdateringer, men nu er der kommet tal for, hvor længe der går, før computeren modtager opdateringen.

Det skriver vores søstermedie PCWorld.

Ifølge en undersøgelse, som Microsoft selv har foretaget, skal Windows-enheder have mindst to sammenhængende tilsluttede timer og seks tilsluttede timer i alt, efter en opdatering er frigivet, før Windows Update modtager den og opdaterer pc'en.

Windows kalder målingen "Update Connectivity".

Tech-firmaet fandt derudover ud af, at omkring halvdelen af ​​de enheder, der ikke er på den seneste version af Windows 10, som kaldes 21H2 med build 19044.1503, ikke opfylder disse tidsestimater.

Derudover lever en fjerdedel af Windows 10-enheder, som er mere end 60 dage bagud med sikkerhedsopdateringer, heller ikke op til Update Connectivity-standarden.

Derfor anbefaler Microsoft, at virksomheder, der benytter pc'er, bruger funktionsopdateringsfejl eller Windows-hurtigopdateringsfejlrapporten for at finde enheder, der muligvis ikke opfylder minimumskravene til opdateringsforbindelse.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere