Artikel top billede

(Foto: Poul Thyregod Proshop)

Proshop smider millioner af kroner i at blokere for opkøbsrobotter

Opkøbsrobotter løber i mange tilfælde med de bedste tilbud hos onlinebutikkerne. Det vil it-forhandleren Proshop sætte en stopper for ved at blokere for robotterne.

It-forhandleren Proshop tager nu kampen op mod robotter, der hurtigere end de menneskelige kunder hapser de bedste tilbud fra onlinebutikker som proshops.

Tendensen har flere gange overbelstet Proshops systemer, og derfor vil selskabet blokere for de såkaldte opkøbsrobotter.

Det skriver Børsen.

“Vi var under så hårdt et pres, at vi var nødt til at gøre noget. Vores system var nogle gange nede i et minut eller to, og det kan ellers klare ekstremt meget tryk med 100.000 brugere på samme tid. Alligevel har vi været mast i knæ,” siger Poul Thyregod, der er direktør hos Proshop til avisen.

Særligt produkter som grafikkort, harddiske og den eftertragtede Playstation 5 er nogle af dem opkøbsrobotterne støvsuger webbutikkerne for, inden de øvrige kunder kan nå at gennemføre købet.

Proshop har derfor kastet millioner i et system, der skal holde robotterne på afstand og sikre, at der sidder en fysisk person og klikker sig igennem webshoppen.

Det er langt fra første gang Proshop investerer i nye teknologier, der skal sikre selskabet en solid placering på markedet.

Proshop kastede sig også tidligt ud i et automatiseret lager, der sikrer en hurtigere lagerstyring og levering.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2022: Digitalisering, sikkerhed og strategi

Hvordan bruger A.P. Møller - Mærsk cloud? Hvordan sikrer digitalisering at TV 2 kan konkurrere med streaming-tjenesterne? Og er din organisation klædt på til at håndtere et DDoS-angreb? Svarerne får du på Computerworld Summit 2022: En hel dag til dig der arbejder professionelt med it.

17. maj 2022 | Læs mere


Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?