Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

(Foto: Poul Thyregod Proshop)

Proshop smider millioner af kroner i at blokere for opkøbsrobotter

Opkøbsrobotter løber i mange tilfælde med de bedste tilbud hos onlinebutikkerne. Det vil it-forhandleren Proshop sætte en stopper for ved at blokere for robotterne.

It-forhandleren Proshop tager nu kampen op mod robotter, der hurtigere end de menneskelige kunder hapser de bedste tilbud fra onlinebutikker som proshops.

Tendensen har flere gange overbelstet Proshops systemer, og derfor vil selskabet blokere for de såkaldte opkøbsrobotter.

Det skriver Børsen.

“Vi var under så hårdt et pres, at vi var nødt til at gøre noget. Vores system var nogle gange nede i et minut eller to, og det kan ellers klare ekstremt meget tryk med 100.000 brugere på samme tid. Alligevel har vi været mast i knæ,” siger Poul Thyregod, der er direktør hos Proshop til avisen.

Særligt produkter som grafikkort, harddiske og den eftertragtede Playstation 5 er nogle af dem opkøbsrobotterne støvsuger webbutikkerne for, inden de øvrige kunder kan nå at gennemføre købet.

Proshop har derfor kastet millioner i et system, der skal holde robotterne på afstand og sikre, at der sidder en fysisk person og klikker sig igennem webshoppen.

Det er langt fra første gang Proshop investerer i nye teknologier, der skal sikre selskabet en solid placering på markedet.

Proshop kastede sig også tidligt ud i et automatiseret lager, der sikrer en hurtigere lagerstyring og levering.
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere

Mest læste klummer og blogs