Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

(Foto: PR-Foto)

Det Hvide Hus advarer Europa mod alvorlige cyberangreb fra Rusland

Cyberangreb kan være en del af startegien, hvis Rusland vil destabilisere Ukraine og invadere landet, lyder advarslen fra den amerikanske regerings øverste cybersikkerhedsrådgivere.

Rusland kan være på vej med alvorlige cyberangreb mod Europæiske lande i en invasion af Ukraine.

Sådan lyder advarslen fra den amerikanske præsident Joe Bidens vicenational rådgiver for cyber- og ny teknologi, Anne Neuberger.

Det skriver Reuters.

Advarslen fra de amerikanske myndigheder kommer efter flere uger, hvor Ruslands aktiviteter omkring den ukrainske grænse, har fået flere vestlige lande til at frygte en invasion.

"Vi har advaret om det her (potentielle cyberangreb, red.) i uger og måneder både offentligt og privat. Rusland har brugt cybervåben som et centralt komponent over det seneste årti, inklusiv i Ukraine," siger Anne Neuberger ifølge nyhedsmediet.

Spændingerne mellem Ukraine og Rusland har allerede fået flere virksomheder til at forberede sig på fysiske angreb mod deres it-specialister i landet eller forberede sig på angreb i Danmark.

Det gælder blandt andet for Danske Bank, der mener det er realistisk at banken kan ende i skudlinjen i en eventuel konflikt.

Tidligere på året blev Ukraine ramt af et omfattende hackerangreb, der blandt andet lukkede ned for alle offentlige hjemmesider.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere

Mest læste klummer og blogs